Asiointi TREYn palvelutiskeillä

Aukioloajat ja kulkuoikeudet

Palvelutiskimme ovat auki normaalisti. Aukiolot voit tarkistaa täältä.

Vallitsevan koronavirustilanteen takia kampusten ulko-ovet säilyvät ulkopuolisilta suljettuina. Henkilökunta ja opiskelijat pääsevät kampusten tiloihin kulkukortilla tarvittaessa.
Tampereen yliopistolla opiskelijoiden kulkuoikeudet ovat voimassa 28.9.2020 alkaen seuraavasti:

  • Kampusten 24/7-alueilla arkisin ja lauantaisin klo 7.30-22, pois lukien Kampusareenan kirjaston tilat.
  • Muiden alueiden kulkuoikeudet ovat voimassa arkisin klo 7.30–20 sekä lisäksi lauantaisin Päätalossa klo 7.30-15.
  • Kaikki EXAM-tilat ovat käytössä arkisin klo 8-20. Lisäksi Hervannan, Päätalon ja Pinni A:n EXAM-tilat ovat käytössä lauantaisin klo 8-15. Tenttivierailut ovat mahdollisia Hervannan kampuksella Tietotalossa arkisin klo 8-16.

Jos korttisi kulkuoikeuksissa on ongelmia, ota yhteys keskustakampuksella Päätalon infoon. Hervannassa kulkuoikeuksia päivittää kaikki infopisteet.

Toistaiseksi kulku kampuksille tapahtuu vain kulkuoikeuksilla. Uudet opiskelijat pääsevät sisään tutorryhmiensä kanssa. Sisään keskustakampukselle pääsee soittamalla Päätalon pääovissa olevaan infon numeroon. Hervannan kampukselle pääsee soittamalla Päärakennuksen pääovissa olevaan infon numeroon. Myös TREYn palvelutiskeille voi ottaa yhteyttä, jos ovista ei pääse sisään.

Opiskelijakortit ja lukuvuositarrat

Uudet opiskelijakortit tilataan täältä. Opiskelijakortin noutopaikka valitaan tilausta tehtäessä: Hervannan kampuksen opiskelijat noutavat korttinsa TREYn Hervannan palvelutiskiltä ja Keskustan ja Kaupin kampusten opiskelijat noutavat korttinsa Keskustan palvelutiskiltä. Mikäli et pääse noutamaan korttia itse, voi joku toinen noutaa sen puolestasi tai voimme myös postittaa opiskelijakorttisi. Postittaviin opiskelijakortteihin laitetaan lukuvuositarra valmiiksi kiinni. Sovi erityiset noutojärjestelyt aina etukäteen ottamalla yhteyttä siihen palvelutiskiin, jolla opiskelijakorttisi on (Hervanta: +358 40 713 0073, keskusta: +358 44 361 0210 tai help@trey.fi).

Huom. Lukuvuositarra 2019-2020 on voimassa syyskuun loppuun saakka. 

Lukuvuositarrat 2020-2021 voi noutaa normaalisti TREYn palvelutiskeiltä aukioloaikojemme puitteissa. Myös opintotoimistot jakavat opiskelijakortteihin lukuvuositarroja. Mikäli et pääse käymään palvelutiskeillä tai opintotoimistossa, voit postittaa meille opiskelijakorttisi tarroitettavaksi palautuskuoren kanssa. Postitusosoitteet löydät täältä. Voit lähettää korttisi myös jonkun muun mukana tarroitettavaksi. Tarpeen vaatiessa osa muiden kaupunkien ylioppilaskunnista jakaa tarroja TREYn jäsenille. Sovi erityiset noutojärjestelyt aina ottamalla yhteyttä palvelutiskeille (Hervanta: +358 40 713 0073, keskusta: +358 44 361 0210 tai help@trey.fi).

Läsnäolevat opiskelijat voivat ladata ilmaisen mobiiliopiskelijakortin, joka toimii samoin kuin fyysinen opiskelijakortti. Kortin voi ladata Pivon nettisivuilta.

Turvallisuus palvelutiskeillä asioidessa

Muistathan turvavälit jonottaessasi palvelutiskille. Lukuvuositarran saa noudettua myös opintotoimistosta, tämä kannattaa muistaa mikäli tiskillä näyttää olevan paljon jonoa. Palvelutiskien suojana on pleksilasit ja toivomme asioijien pysyvän niiden takana. Asioithan tiskillä etänä, mikäli sinulla on sairauden oireita. Noudata palvelutiskien ovissa ilmoitettua maksimihenkilömäärää tilassa.

Palvelutiskit palvelevat myös etänä, eli halutessasi voit asioida puhelimitse tai sähköpostitse (Hervanta: +358 40 713 0073, keskusta: +358 44 361 0210 tai help@trey.fi).