Alkuvuosi 2019 toimitaan vanhojen yliopistojen ja ylioppilaskuntien sähköpostilistojen kautta. Järjestelmien yhdistyessä TREYlle tulee kaksi avointa sähköpostilistaa, joissa julkaistaan ylioppilaskunnan uutiskirje suomeksi ja englanniksi. TREYn uutiskirjeeseen kerätään yhteisöä kiinnostavia tapahtumia ja tietoa ajankohtaisista asioista ylioppilaskunnassa, yliopistolla ja Tampereella. TREYn uutiskirje ilmestyy perjantaisin.

Ylioppilaskunta välittää jatkuvasti tietoa myös järjestöjensä tiedotusvastaaville, jotka voivat halutessaan lähettää näistä tiedoista koostettuja uutiskirjeitä eteenpäin.

Ylioppilaskunnan koulutuspoliittisessa uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa koulutuspoliittisista asioista, kuten yliopiston sisällä tapahtuvasta päätöksenteosta ja koulutuksen ympärillä käytävästä valtakunnallisesta keskustelusta. Uutiskirje on tarkoitettu järjestöjen koulutuspoliittisille toimijoille, hallinnon opiskelijaedustajille sekä kaikille koulutuspolitiikasta kiinnostuneille, ja sen saa liittymällä TREYn kopolistalle. Kopouutiskirjeiden arkiston löydät tämän linkin takaa.

Ylioppilaskunnan sosiaalipoliittisessa uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa sosiaalipoliittisista asioista, kuten toimeentulosta, terveydenhuollosta ja yhdenvertaisuudesta. Uutiskirje on tarkoitettu järjestöjen sosiaalipoliittisille toimijoille ja sen saa liittymällä TREY-sopo@lists.tuni.fi.

Lisäksi ylioppilaskunta julkaisee kuukausittain yliopiston ravintoloihin jaettavaa pöytäkolmiota, josta voit tarkastaa ajankohtaisimmat ylioppilaskunnan kuulumiset ja tapahtumat sekä edunvalvontauutiset.