Fuksisuunnistus

Fuksisuunnistus on huikea 1500 opiskelijan rastikierros, jossa erilaisia tehtävärasteja kiertävät opiskelijat valtaavat Tampereen keskustan keskiviikkona 18.9. Fuksijoukkueet lähtevät suunnistukseen neljältä eri lähtöpisteeltä ja kiertävät TREYn piirissä toimivien opiskelijajärjestöjen rasteja. Rasteilla joukkueet pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä pisteitä keräten. Ilta huipentuu päätösbileissä Tullikamarilla, jossa suurimmat kokonaispistemäärät keränneet joukkueet palkitaan. Sekä fuksisuunnistus että jatkobileet ovat osallistujille ilmaiset.

Rastinpitäjien ilmoittautuminen TREYn piirissä toimiville järjestöille aukeaa 26.8. ja sulkeutuu 9.9.

Joukkueiden ilmoittautuminen aukeaa 19.8. Ilmoittautumislinkit julkaistaan Fuksisuunnistuksen FB-tapahtumassa ja TREYn nettisivulla.

Jos joukkueesi haluaa suorittaa rastikierroksen esteettömästi, muistathan mainita siitä ilmoittautumislomakkeessa. Jatkopaikka on esteetön. Pidetään tapahtuma hauskana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi, tai erikseen hairintamies@trey.fi ja hairintanainen@trey.fi.

Tervetuloa TREYn fuksisyksyn ensimmäiseen yhteiseen tapahtumaan!

Lisätietoja:
Eeva Ylimäki, eeva.ylimaki@trey.fi
Max Liikka, max.liikka@trey.fi