Fuksisuunnistus

Fuksisuunnistus on huikea 1500 opiskelijan rastikierros, jossa erilaisia tehtävärasteja kiertävät opiskelijat valtaavat Tampereen keskustan keskiviikkona 18.9. Fuksijoukkueet lähtevät suunnistukseen neljältä eri lähtöpisteeltä ja kiertävät TREYn piirissä toimivien opiskelijajärjestöjen rasteja. Rasteilla joukkueet pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä pisteitä keräten. Ilta huipentuu päätösbileissä Tullikamarilla, jossa suurimmat kokonaispistemäärät keränneet joukkueet palkitaan. Sekä fuksisuunnistus että jatkobileet ovat osallistujille ilmaiset.

Rastinpitäjien ilmoittautuminen

Rastinpitäjien ilmoittautuminen TREYn piirissä toimiville järjestöille aukeaa 19.8. ja sulkeutuu 5.9.

Rastien tiedot:

  • Tapahtuman lähdöt ajoittuvat aikavälille 16-18 ja fuksien tulee palata maaliin klo 21 mennessä, eli rastien tulisi olla auki klo 16-21.
  • Rasteja on yhteensä 50 kappaletta ja valintaperuste on ilmoittautumisjärjestys.
  • Rasti-ideaa miettiessänne huomioikaa se, että rastin tulee olla 3-5 henkilön suoritettavissa Tampereen keskustassa. Rastin tulisi myös olla suhteellisen nopeasti suoritettavissa sekä hyvän maun mukainen.
  • Kiitokseksi rastin pitämisestä järjestöstä 2 henkilöä pääsee jatkobileisiin Pakkahuoneelle, jossa rastinpitäjille on ruokatarjoilu.
Ilmoita järjestösi täällä. Lomake sulkeutuu, kun 50 rastinpitäjää tulee täyteen.

Joukkueiden ilmoittautuminen

Joukkueiden ilmoittautuminen aukeaa 29.8. Ilmoittautumislinkit julkaistaan Fuksisuunnistuksen FB-tapahtumassa ja TREYn nettisivulla.

Jos joukkueesi haluaa suorittaa rastikierroksen esteettömästi, muistathan mainita siitä ilmoittautumislomakkeessa. Jatkopaikka on esteetön. Pidetään tapahtuma hauskana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi tai erikseen hairintamies@trey.fi ja hairintanainen@trey.fi.

Tervetuloa TREYn fuksisyksyn ensimmäiseen yhteiseen tapahtumaan!

Lisätietoja:
Eeva Ylimäki, eeva.ylimaki@trey.fi
Max Liikka, max.liikka@trey.fi

Kuva: Sami Lamminen, TT-kamerat

Menossa mukana