Gaude! – Tampereen Yliopiston Laulajien joulukonsertti

Tampereen Yliopiston Laulajat johdattelee kuulijansa joulun tunnelmaan kahdessa konsertissaan, Finlaysonin kirkossa torstaina 12.12. klo 19 ja Viinikan kirkossa lauantaina 14.12. klo 19.

Perinteisessä Gaude! -joulukonsertissa kuullaan kaunista joulunajan musiikkia, ja luvassa on rauhallista ja herkkää tunnelmointia. Oman sävynsä konserttiin tuovat kuorolaisten muodostamat lauluyhtyeet, jotka esittävät jouluista musiikkia pienemmillä kokoonpanoilla.

Illan aikana kuoro esittää esimerkiksi Morten Lauridsenin ja Eric Whitacren kuorosävellyksiä. Konsertissa kuullaan myös suomalaisia joululauluja esimerkiksi Jean Sibeliukselta ja Oskar Merikannolta.
Kuoron yhteisistä sävelistä muodostuu kuulas konserttikokonaisuus, jota johtaa musiikin maisteri ja kuoron taiteellinen johtaja Päivi Liimola.

Konsertteihin on vapaa pääsy. Käsiohjelmia voi ostaa ovelta ennen konserttia hintaan 15/12 euroa. Konserttipaikkojen osoitteet ovat Finlaysonin kirkko, Puuvillatehtaankatu 2 (torstai 12.12. klo 19) ja Viinikan kirkko, Kaartotie 1 (lauantai 14.12. klo 19). Molempiin kirkkoihin on esteetön pääsy.

Tervetuloa!