Järjestötoimijoiden hyvinvointikoulutus ja keskustelutilaisuus

TREY järjestää yhdessä Nyyti ry:n kanssa järjestötoimijoiden hyvinvointiteemaisen tapahtuman keskiviikkona 22.9. kello 16-18.  Tapahtuman tarkoituksena on lisätä järjestötoimijoiden hyvinvointia ja antaa heille työkaluja oman jaksamisensa tarkasteluun ja kehittämiseen. 

 

Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyteen keskittyvä järjestö, joka mm. järjestää vuosittain opiskelijoiden mielenterveyspäivän, kouluttaa ja tukee toimijoita ja järjestää opiskelijoille matalan kynnyksen keskusteluapua.  Nyytin nettisivuilla voi tutustua tarkemmin Nyytin toimintaan.

 

Tapahtuma alkaa Nyyti ry:n koulutuksella jaksamisesta ja jatkuu keskustelutilaisuutena.  Koulutus kestää 45 minuuttia. Keskustelussa puretaan yhdessä koulutuksen teemoja ja harjoituksia. Keskustelussa on myös aikaa osallistujien omien aiheiden ja ajatusten käsittelylle.

Koulutus on työpajatyyppinen ja siinä käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • mistä tunnistan liiallisen kuormittumisen?
  • miten huolehdin omasta jaksamisesta?

Luvassa on myös harjoituksia ja hetki rentoutumiselle.

Tapahtuma on avoin kaikille TREYn piirissä toimiville järjestötoimijoille. Ilmoittaudu tapahtumaan Jotform-lomakkeella täällä.  Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 20.9. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla 21.9. Tapahtuma pidetään etätapahtumana Zoomissa. Osallistumista varten tarvitset mikrofonilla varustetun tietokoneen tai muun laitteen sekä verkkoyhteyden.