Yli vuosi kotona neljän seinän sisällä – mitä opiskelijoille kuuluu yksilöinä ja yhteisönä? TREYn kevään 2021 koronakyselyn tulosten julkistamistilaisuus

Pitkittynyt pandemiatilanne on iskenyt opiskelijoihin kovaa ja asettanut meidät aivan uudenlaiseen tilanteeseen, jossa kaikki tapahtuu etänä ja monet opiskelevat vain yksin asunnoissaan. Kartoittaaksemme opiskelijoiden kokemuksia, teki koronakyselyn, joka oli auki 20.4.–16.5. Kysely oli suunnattu Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoille, vaihto-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille.

Kyselyn tulokset on nyt analysoitu ja niitä esitellään julkistamistilaisuudessa 14.6. klo. 15-16.30 Zoomissa. Tilaisuus on avoin niin opiskelijoille kuin yliopiston henkilöstöllekin. Esittelemme tilaisuuden alussa tuloksia, minkä jälkeen olemme varanneet reilusti aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Pääset liittymään mukaan tästä linkistä: https://tuni.zoom.us/j/69980194063. Tilaisuuteen mahtuu 500 ensimmäistä osallistujaa. Tilaisuudessa on tulkki englanninkielisille osallistujille.

Kyselyn raportti tullaan julkaisemaan TREYn nettisivuilla mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen. Raportti on suomeksi, mutta tuloksista tulee tiivistelmä englanniksi.

Tilaisuudessa noudatetaan TREYn turvallisemman tilan periaatteita. Tilaisuudessa tulee olemaan moderaattorit ja epäasialliseen käytökseen puututaan.