Opiskelijakulttuurin päivä

Lukuvuoden avajaisviikon ykköspäivä opiskelijoille!

Koko kansan sitsit

Sitsit on keskeinen opiskelijakulttuurin ilmentymä. Kyseessä on akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, lauletaan ja pidetään puheita juhlallisen rennosti. Sitseillä on yleensä jokin aihe tai teema.

Opiskelijakulttuurin päivänä sitsit ovat kaikille avoimet, onhan teemana Koko kansan sitsit. Sitsit järjestetään Tullikamarilla klo 15.30-19.

Tilaisuuden pääsymaksu on 5 euroa, ja se maksetaan saapumisen yhteydessä. Pääsymaksu sisältää kolmen ruokalajin aterian, opastuksen sitsiperinteeseen sekä muun asiaankuuluvan ohjelman. Mieleiset ruokajuomat jokainen ostaa itse paikan päältä. Opiskelijakorttia näyttämällä saat opiskelijahinnat. Varaa paikkasi 10.9. mennessä. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Menu (vegaaninen): 

  • Paahdettua kukkakaali-kookoskeittoa
  • Kasviskoftapullia tomaattikastikkeella, basmatiriisiä
  • Omena-raparperipiirakkaa, kahvi / tee

Avajaisbileet feat. Pikku G

Tampereen korkeakouluyhteisön Opiskelijakulttuurin päivä huipentuu opiskelijoiden omiin bileisiin Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla keskiviikkona 11.9. klo 19 alkaen! Bileisiin pääset opiskelijakorttia näyttämällä pelkän narikan hinnalla (3 euroa)! Illan esiintyjänä toimii Pikku G, ja kun hän tarttuu mikkiin ja alkaa rokkaamaan, on räjähdysvaara!

Pidetään tapahtuma hauskana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi, tai erikseen hairintamies@trey.fi ja hairintanainen@trey.fi. Tullikamarille pääsee pyörätuolilla, lisätietoja tilan esteettömyydestä löydät täältä: tullikamari.net/fi/info

Facebook-tapahtuman löydät täältä ja lisätietoja saat osoitteesta tapahtumat@trey.fi.