Rahaviikko

Kauan odotettu TREYn Rahaviikko on jälleen täällä! Rahaviikolla yhteistyökumppanimme muun muassa Kelasta, Pirkanmaan nuorista yrittäjistä, OP Tampereelta ja Tampereen yliopistosta jakavat kanssasi kullanarvoisia vinkkejä, halusit sitten opetella säästämään, hallitsemaan rahankäyttöä, aloitella yritystoimintaa opintojen ohessa, tai vaikkapa selvittää, mitä Kelan tukia voisit saada kesäaikana. Tutustu ohjelmaan ja tule kuulolle! Rahaviikon kaikki osiot järjestetään etänä.

Ennakkoilmoittaudu tapahtumaan ja osallistu arvokkaiden Juvenes-lahjakorttien arvontaan! Lähetämme ennakkoilmoittuneille lähempänä tapahtuman alkamista muistutusviestin etäosallistumislinkkeineen, joten ennakkoilmoittautumisen kautta varmistat etteivät mahtaviin ohjelmanumeroihimme osallistuminen varmasti unohdu! Ennakkoilmoittautuminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä kaikkien ohjelmanumeroiden etäosallistumislinkit löytyvät myös tältä sivulta. Tapahtumien hosti saapuu paikalle 15 minuuttia ennen tapahtuman alkamista päästämään osallistujia sisään. Ennakkoilmoittaudu tästä!

 

Kelan toimeentuloinfo Maanantai 10.5. klo 14.15-15.45

Huolettaako kesäajan toimeentulo? Tuntuuko kesäajan opintotuen tai yleisen asumistuen hakeminen haastavalta? Vai pohdituttaako toimeentulotuki? TREY järjestää perinteisen toimeentuloinfon yhdessä Kelan kanssa. Tilaisuudessa kerrotaan Kelan tukimuotojen hakemisesta, ja aikaa on varattu myös osallistujien kysymyksille.

Liity tapahtumaan tästä linkistä (Teams)

 

OP Tampereen Finanssikoutsit: Suunnittele ja säästä: Oman talouden pitkäjänteinen hallinta  ti 11.5 klo 12.15-13.15 

Tampereen Osuuspankin Finanssikoutsit kertovat miten omaa taloutta hallitaan, miten ASP-tili toimii ja mitkä ovat ensiaskeleet sijoittamisen tiellä!

Liity tapahtumaan tästä linkistä (Zoom)

 

Yrittäjyys uravalintana; mistä lähteä liikkeelle? ti 11.5 klo 14.15-15.15 

Pirkanmaan nuoret yrittäjät avaavat luennollaan yritystoiminnan alkutaipaleen salat. Miten lähteä liikkeelle ja minkälainen uravalinta yritystoiminta oikein on? Tule kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroa ja opiskelijan kokemuksia yrittäjyydestä. Voit myös valmistella tiukkoja kysymyksiä luennon pitäjille. Jesse Uitto,yrittäjä @ Novellus, logistiikkainsinööri AMK/TTY Tietojohtamisen opiskelija

Liity tapahtumaan tästä linkistä (Zoom) 

Paneeli: Innovaatiokulttuuri ja yrittäjyys etätyöaikana ti 11.5. klo 17.00-18.30

Start up -yhteisö Tribe, yrittäjähenkisten opiskelijoiden yhteisö HUBS sekä Tampereen yliopiston innovaatiojohtaja Taru Pilvi keskustelevat siitä miten koronatilanne voi vaikuttaa nuoren opiskelijan yritykseen ja miten etäaika muuttaa innovaatiokulttuuria. Lisäksi panelistit käyvät läpi sitä miten opiskelija voi hyödyntää omaa osaamistaan yritysmaailmaan soveltuvaksi, ja miten verkostojen rakentaminen onnistuu nuorena yrittäjänä.

Liity tapahtumaan tästä linkistä (Zoom)

Paneeli: työelämä, mitä, miten ja häh? ke 12.5. klo 14.15-15.30

Mietityttääkö työelämään siirtyminen? Miten saada jalka oven väliin ja mitä asioita nuoren työntekijän kannattaa ottaa huomioon työpaikalla? Mitä asioita kannattaa ottaa työllistymisen kannalta huomioon jo opintojen alkutaipaleella? Näistä ja muista aiheeseen liittyvistä asioista keskustelevat Akavan opiskelijoiden, TEK:n, JHL:n sekä Elinkeinoelämän keskusliiton edustajat.

Liity tapahtumaan tästä linkistä (Zoom)