Tampereen ylioppilastalosäätiö jakaa avustuksina yhteisöprojektitukea. Avustustoiminnan tarkoitus on tukea tamperelaisten opiskelijoiden sosiaalisia ja sivistyksellisiä pyrkimyksiä.

Vuonna 2019 ylioppilastalosäätiö jakaa avustuksia projekteihin, jotka tukevat kaikkia tamperelaisia opiskelijoita yhdistävän kulttuurin syntymistä. Avustettavien projektien tavoitteena voi olla muun muassa uudenlainen kampusten välinen tai poikkitieteellinen yhteistyö, vastakkainasettelujen purkaminen tai opiskelijakulttuurin kehittäminen eteenpäin. Avustustoiminnan arvoja ovat yhteisöllisyys, avoimuus, rajojen rikkominen, yhdenvertaisuus ja kansainvälisyys.

Projektitukea voi hakea mikä tahansa tamperelaisen ylioppilaskunnan piirissä toimiva järjestö, kerho tai yhdistys, sekä muut sellaiset organisaatiot, joiden toiminta on oleellisella tavalla opiskelijalähtöistä ja tamperelaista opiskelijakulttuuria tukevaa. Myös vapaamuotoiset opiskelijaryhmittymät voivat hakea tukea. Hakijasta riippumatta kriteerit tuen myöntämiselle ovat samat.

 

Onko Sinulla tai yhdistykselläsi mielessä projekti, joka voisi toteuttaa näitä tavoitteita? Täytä hakemus tai ota rohkeasti yhteyttä ylioppilastalosäätiöön, niin tehdään ideasta totta!

Toimi näin:

1. Lue läpi Ylioppilastalosäätiön avustuskriteerit ja -käytännöt.

2. Tee hakemus. Hakemus voi olla vapaamuotoinen, kunhan siitä löytyvät ym. dokumentissa vaaditut tiedot. Voit myös käyttää YO-talosäätiön hakemuspohjaa.

3. Lähetä hakemus osoitteeseen yotalosaatio(at)gmail.com.

4. Ylioppilastalosäätiö käsittelee hakemuksen kokouksessaan. Kokouksia on n. 4 per vuosi, joten ole ajoissa liikkeellä!

5. Vastaanota tuki ja toteuta projekti!

6. Toimita projektiraportti ja tositteet yo-talosäätiölle osoitteeseen yotalosaatio(at)gmail.com.

 

Projektitukea koskevat kysymykset voit myös lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen. Lue myös yo-talosäätiön tietosuojaseloste, ennen kuin lähetät hakemuksen. Hakemuksen lähettäessäsi hyväksyt, että yo-talosäätiö kerää yhteystietosi projektituen käsittelyä varten.

Ylioppilastalosäätiön seuraava kokous pidetään syyskuun alussa.