TREYn logo        Tamkon logo

Tervetuloa TREYn ja Tamkon yhteiselle hyvinvointiviikolle 7.-11.11.2022! Hyvinvointiviikon aikana maanantaista perjantaihin kaikilla korkeakoulujen kampuksilla on paljon erilaista ohjelmaa opiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi!

Tänä vuonna tapahtuman teema on “yhdessä yhteisöksi” ja osa tapahtumaviikon ideaa on tarjota mahdollisuuksia tehdä uusia tuttavuuksia. Tule siis rohkeasti mukaan tapahtumiin ja löydä uusia kavereita kivan tekemisen merkeissä! Tänä vuonna tapahtumia on viiden päivän aikana 33 kappaletta! 

 

Maanantaina 7.11. klo. 10-14 on yhteiset hyvinvointimessut kampusareenalla Hervannan kampuksella, missä on paikalla erilaisia hyvinvointiin keskittyneitä toimijoita ja järjestöjä, jotka antavat tietoa oman hyvinvoinnin tukemiseksi opiskeluaikana, opiskelun jälkeen ja työelämässä.  

 

Tänä vuonna hyvinvointiviikolle on hankittu upeita haalarimerkkejä, joita on jaossa vain nopeimmille! Saadaksesi haalarimerkin, sinun tulee vain osallistua vähintään yhteen hyvinvointiviikon tapahtumaan ja näyttää tästä kuvatodiste Tamkon Solulla tai TREYn palvelupisteillä Hervannassa tai keskustassa. Kourallinen nopeimpia saa haalarimerkin suoraan hyvinvointimessuilta! 

 

Hyvinvointiviikon tapahtumaan osallistumisesta saat myös leiman Tursaspassiin ja teekkarifuksit saavat fuksipisteitä sen mukaan, kuinka moneen tapahtumaan osallistuvat. Hyvinvointiviikon läystäkkeitä tulee jakoon TREYn Hervannan palvelupisteelle 1.11. Myös muiden alojen opiskelijoiden kannattaa tarkistaa mahdolliset fuksipassit, jos hyvinvointiviikosta voisi saada sinne pisteitä!

Pidetään tapahtuma hauskana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epäsopivaa käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi, tai erikseen hairintamies@trey.fi ja hairintanainen@trey.fi. Voit ilmoittaa kohtaamastasi epäasiallisesta käytöksestä myös anonyymin lomakkeen kautta täällä.

Alta löydät koko hyvinvointiviikon ohjelman!

Yhteisöpuu
Koko viikko
TAMK pääkampus, Kuntokadun aula
Tamko

Löydä uusia kavereita! Tule kirjoittamaan yhteystietosi yhteisöpuun lehteen ja nappaa kuva mahdollisen uuden kaverisi yhteystiedoista! Sinulla on myös mahdollisuus jättää tsemppiviesti muille opiskelijoille. Yhteisöpuu löytyy TAMKin Kuntokadun puoleiselta sisäänkäynniltä koko hyvinvointiviikon ajan.

Hyvinvointimessut
10-14
Hervannan kampus, kampusareenan aula, 1. krs.
TREY ja Tamko

Tervetuloa TREYn ja Tamkon järjestämille hyvinvointimessuille! Messuilla on paikalla erilaisia hyvinvointiin keskittyneitä toimijoita ja järjestöjä, jotka antavat tietoa oman hyvinvoinnin tukemiseksi opiskeluaikana, opiskelun jälkeen ja työelämässä. Voit tutustua mm. YTHS:n, SportUnin, Nyyti ry:n, punaisen ristin ja osviitan toimintaan! Messuilla jaetaan TREYn ja Tamkon ständillä myös upeita hyvinvointiviikon haalarimerkkejä sadalle ensimmäiselle messujen osallistujalle!

Hyvinvointia läheisyydestä
10-14
TAMK pääkampuksen Teiskontien puoleinen aula
TASO

Lämpöä ja läheisyyttä tasavertaisesti kaikille ilmaisten halauksien muodossa ❤️

Yinjooga

11.30
Tamppi Areena liikuntasali, Hervannan kampus
Hervannan kampuspastori

Lempeä asanaharjoitus ja kehomeditaatio. Tunti sopii myös aloittelijoille.

Lukunurkkaus
12-14
Hervannan kampus, PC112
Bioner

Tuntuuko sinusta, että nykyään arjessa on paljon vähemmän aikaa lukea hyviä kirjoja kuin aiemmin? Niin meistäkin. Lukunurkkaukseen voit tulla lukemaan omaa vapaavalintaista kirjaa parin tunnin ajaksi ja irtautua koulukiireistä säkkituolissa rentoutuen. Tarjolla on myös kahvia ja teetä. Tapahtumaan voi tulla, kun ehtii ja viipyä haluamansa ajan. Tapahtuman ensimmäisen ja viimeisen 10 minuutin aikana käymme lyhyen kierroksen, jolloin voit halutessasi kertoa omasta kirjavalinnastasi muille paikalla oleville. Tilassa voi tehdä muutakin hiljaista mukavaa, esimerkiksi neuloa, mutta jätäthän kurssikirjat luokan ulkopuolelle!

 HyvinvointilEffailta
14-19
Hervannan kampus, Kampusareenan auditorio
Elram

Kaipaatko hengähdyshetkeä arjen keskelle? Haluatko vaihtelua opiskeluun? Ovatko piirretyt mielestäsi parhaita? Mikäli vastasit kyllä, tämä on sinulle!

Hyvinvointiviikon ensimmäisenä päivänä maanantaina 7.11. järjestetään perinteinen hyvinvointilEffailta! Tule yksin tai yhdessä Kampusareenan auditorioon juuri haluamaasi aikaan ja juuri siksi aikaa kuin haluat. Katsomme putkeen Madagascarit 1-3, aloittaen klo 14.

Tämän elokuvateatteritasoisen kokemuksen kruunaavat tietenkin TEKin tarjoamat leffaeväät!

Cookies and Confessions (tapahtuma englanniksi)
18->
Hervannan kampus, Kielikeskuksen keittiö
TaSciEn

💌 TaSciEn – Cookies and Confessions 💌

📫 Onko sinullakin mielesi päällä jotain, jonka olet aina halunnut tunnustaa, mutta sopivaa tilaisuutta ei vain ole löytynyt

🍪 Vai tekeekö mielesi ehkä kuitenkin keksejä?

🧘 Vai haluaisitko mieluummin vain rentoutua meditaatioharjoituksen parissa, parhaassa seurassa tietenkin. Eikö meditaatio kuulostakin parhaalta keinolta rentoutua hetkeksi syksyn kiireiden keskellä? 🌝

TaSciEnin hyvinvointiviikon tapahtumassa sinulla on mahdollisuus tähän kaikkeen! Tapahtuma järjestätään 7.11. Kielikeskuksen keittiössä klo 18. Paikan päältä löytyy anonyymi tunnustustaulu, johon saat kirjoittaa huoletta kaikki oudoimmat, hauskimmat tai sinua huolestuttavat asiat, jotka haluat saattaa päivänvaloon. 💫 Pääset myös leipomaan ja syömään keksejä tai osallistumaan tapahtuman lopun meditaatiohetkeen, jonka meille järjestää oma yogimme ✨ Mila ✨

TL;DR
MITÄ? Keksejä ja tunnustuksia
MISSÄ? Kielikeskuksessa
MILLOIN? 7.11 klo 18
MIKSI? Keksejä, tunnustuksia ja meditointia!

Tolun Pöpelikkökävely
18-20

Lähtö Tamkon Toimistolta, Kuntokatu 3, L-rakennus

Tampereen orastavat lihakset urheiluseura ry

Illat pimenevät ja hankalaa aloittaa iltakävely? Mikä olisi parempaa kuin uusiin ihmisiin tutustuminen ja rauhallinen iltakävely. Joillekin smalltalk voi olla hankalaa, mutta Tolun seurassa ei tarvitse ujostella. Voimme keskustella mistä vain maan ja taivaan väliltä. Voidaan avaruudestakin ei se mikään este ole. 🤪

Swap
11-18
Keskusta kampus, Kampuskahvila
ESN FINT

Swap on hauska ja ympäristöä säästävä tapahtuma, jossa osallistujat vaihtavat käyttämättömät vaatteensa sellaisiin, joita he itse käyttävät tulevaisuudessa! Voit myös tuoda muita tavaroita toisille kotiin vietäväksi. Varmista vain, että tuomasi esine tai vaatekappale on hyvässä kunnossa ja voi edelleen olla käytössä.

Säännöt: Ota mukaasi jotakin, ja annamme sinulle lahjakortin, jolla voit vaihtaa sen johonkin, josta pidät. Jos sinulla ei ole mitään tuotavaa, saat silti osallistumiskupongin.

Aloitamme tapahtumamme klo 11. Sinulla on runsaasti aikaa selata haluamiasi asioita, tavata muita ihmisiä ja nauttia tapahtumasta välipalojen ja virvokkeiden kera.

Olemme myös iloisia voidessamme esitellä tapahtumaan puhujan, joka voi jakaa vinkkejä muodikkaaseen ja kestävään pukeutumiseen.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan!


TTO:n päiväsauna
11-14
Rauhaniemen kansankylpylä, Rauhaniementie 24
Tampereen Tradenomiopiskelijat ry

Mikäs sen parempi tapa aloittaa tiistaipäivä kuin saunominen!

TTO osallistuu TREYn ja Tamkon järjestämälle perinteiselle hyvinvointiviikolle järjestäen päiväsaunan, joka on ilmainen kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön jäsenille!

Tapahtuma järjestetään 8.11. Klo 11-14 Rauhaniemen kansankylpylässä.

Ota siis uikkarit ja pyyhe messiin ja tule saunomaan huolesi pois! Paikan päällä on mahdollisuus pulahtaa virkistävään Näsijärveen.

Muutama tipsi, jos et ole vielä kyseisellä saunalla käynyt. Paikanpäällä on pukuhuoneet, jonne voit jättää tavarasi saunomisen ajaksi sekä vaihtaa uikkarit päälle. Kannattaa ottaa mukaan jonkin sortin läpsyttimet/crocsit sekä täytettävä vesipullo. Tapahtumalle on varattu Rauhaniemen iso- sekä pikkusauna.

Tervetuloa!

Pitäiskö luovuttaa?
11-14
Hervannan kampus, päärakennuksen yläaula
Tampereen Rakentajakilta ry / TARAKI

Ständeilytyyppisesti tietoa verenluovutuksesta ja kantasolurekisteristä sekä verenluovutusaiheista tietovisailua.

Bingokävely
13-15
Tamkon toimisto, Kuntokatu 3, L-rakennus
Tamko

BINGO! Tule mukaan rauhalliselle kävelylle Kaupin ympäristöön yksin tai yhdessä katselemaan maisemia ja bongailemaan bingon kohteita. Yhteislähdöt Tamkon toimisto Solun edestä tiistaina 8.11. klo 13 ja klo 14. Kävely kestää noin tunnin.

TAHRAn lapsettelutuokio
15-18
Hervanta kampus, Kielikeskuksen keittiö
Taide- ja tekstiilikerho TAHRA

Lapsettelutuokio on täällä taas! Ravista murheet ja stressi hetkeksi ja tule kanssamme värittämään ja sormimaalaamaan. Ei huolta inspiraatiosta tai lopputuloksesta, sillä tarjolla on yhteistaideteoksen mahdollisuus sekä värittäen, että sormiväreillä maalaten. Voit myös maalata oman taideteoksesi tai värittää värityskuvia puuväreillä tai vahaliiduilla. Tarjoamme myös kolmiulotteisuutta kaipaaville mahdollisuuden muovailuvahateoksiin! Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita!
Sekavan queer-kiroiluilta
17-19
Kumppanuustalo Artteli, isompi kokoustila, Mustanlahdenkatu 22
Sekava ry

Ärsyttääkö heteronormatiivisuus? Hajottaako yhteiskunnan epätasa-arvoisuus? Ahdistaako maailman tila? Jos vastasit edes yhteen näistä kysymyksistä kyllä, ei hätää! Sekavan oma kiroiluiltama on oiva tilaisuus päästä purkamaan sisälle kertynyttä mielipahaa turvallisessa ympäristössä pienimuotoisen kiroilun merkeissä. Tämä feministisestä kiroiluillasta inspiraationsa saanut queer-kiroiluilta pidetään tiistaina 8.11. klo 17 alkaen kumppanuustalo Arttelin isossa kokoustilassa. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja mahdollisesti kahvia ja teetä.

Piparien koristelu
17-20
Tamkon toimisto, Kuntokatu 3, L-rakennus
Tamko

Tule mukaan ottamaan varaslähtö jouluun ja koristelemaan pipareita yksin tai yhdessä Tamkon toimisto Solulle tiistaina 8.11. klo 17–20. Tamko tarjoaa osallistujille piparit ja koristeet.

Mocktail Workshop
17-20
TAMK pääkampus, Catering Studio
PIRATE ry ja TARE ry

HUOM. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ

PIRATE ry ja TARE ry järjestävät Mocktail Workshopin 8.11. Klo 17-20. Workshopin aikana pääset herättämään sisäisen drinkkimestarisi eloon! Tule yksin tai ystävien kanssa kokeilemaan miten erilaisten mocktailien valmistus luonnistuu!
Astu TAMKin Catering studioon virvokenoviisina ja poistu mehudiskon aatelistona!✨ Tapahtuma kustantaa 2,5€. Ilmoittaudu mukaan Kide.appissa!

Anturan ompelukerho
17-21
Tamkin pääkampuksella (tila päivittyy)
Antura

Onko haalareissasi vielä tyhjää tilaa ja merkit odottaa ompeluaan? Eikö kiinnosta ryhtyä toimeen yksin? Antura kutsuu kaikki opiskelijat viettämään iltaa haalarimerkkien ompelun merkeissä!

TaTSin akrobatiatreenit
18-19
SportUni Hervanta, Bommari, tatami
TaTSi

Kaikille avoimilla akrobatiatreeneillä pääset harjoittelemaan pariakrobatiaa/pyramideja. Voit tulla yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Pelailua ja laneilua Lategamessa
17-21
Bar & Cafe Lategame, Kuninkaankatu 19
SYNTAKSI ry

Porukalla pelailua ja/tai laneilua Bar & Cafe Lategamessa. Konsolit, lautapelit ja tanssipelit ovat ilmaisia, PC- peliaika 1€/h.

Aamulenkki
7.30
Hervannan kampus, Etunurtsilta lähtö
TurVoKe ry

TurVoKe ry järjestää hyvinvointiviikon keskiviikkona 9.11. aamulenkin kello 7:30, lähtö Hervannan kampuksen etunurtsilta obeliskin läheisyydestä! Se kilta/ainejärjestö josta osallistuu eniten lenkkeilijöitä ansaitsee jäsenistölleen ilmaisen saunaillan yths-saunalla! Tule mukaan matalalla kynnyksellä!

Taikinaterapia
12-15
Hervannan kampus, TamArkin kiltakeittiö
TamArk

Stressaako opiskelu? Kaipaatko käsillä tekemistä?
Tervetuloa TamArkin taikinaterapiaan kiltiksellemme herättelemään sisäistä leipuri hiivaasi!

TLDR;

MITÄ? Pullan leipomista
MISSÄ? TamArkin kiltakeittiöllä!
MILLOIN? 9.11. klo 12-15
MIKSI? Koska pullataikinan vaivaaminen rentouttaa

Ruokaa, Juomaa, Kurlausta ja Käpertymistä 
12-15
Hervannan kampus, Kielikeskuksen keittiö
NMKSV

Urrrheilujoukkue NMKSV järjestää hyvinvointiviikon pehmeimmän tapahtuman kun keskiviikko iltapäivästä kielikeskuksen keittiö muuttuu suureksi makoilualueeksi ja curling videot laitetaan pyörimään! Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus myös pelata hyvällä porukalla kurlausta eli savolaista versiota curlingista! Tapahtuma on täysin häirintä vapaa ja kaikki ovat tervetulleita joko yksin tai kaverin kanssa <3 Tarjolla on myös lämmintä juomista ja pientä syötävää!

Pilates -tyylinen kehonhuoltojumppa & venyttely
14-14.45
SportUni keskusta Atalpa, ryhmäliikuntasali
Terveystieteiden ainejärjestö Salus ry

Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Terveystieteiden ainejärjestö Salus ry:n kanssa!
Tule mukaan jumppaamaan ja venyttelemään hyvinvointiviikon kunniaksi! Jumppa on inspiroitunut pilateksesta, mutta et tarvitse mitään aikaisempaa osaamista. Yhteisöllisyys -teeman mukaisesti teemme joitain harjoitteita myös pieniin ryhmiin jaettuna :)

Skeittisessarit ja skeittilajikokeilu
14-17
SportUni Hervanta, Bommari, skeittiramppi
TTHP

TTHP järjestää skeittisessarit ja skeittilajikokeilun osana hyvinvointiviikkoa. Jos olet halunnut päästä kokeilemaan uutta lajia, tässä on siihen oiva tilaisuus!

Tapahtumassa otetaan huomioon kaikentasoiset osallistujat aloittelijasta edistyneempään skeittaajaan. Tapahtumassa on myös lainalautoja, jos et omista omaa skeittilautaa. Tapahtuman aikana on tarkoitus skeitata ja pitää hauskaa hyvässä porukssa. Tapahtumalle on varattu 3 tuntia aikaa, mutta paikalla voi olla niin kauan kuin viihtyy. Bommariin otetaan yhteislähtö sähkötalon aulasta klo 14 erityisesti niille kenelle paikka ei ole entuudestaan tuttu.

Lempee-päivä
16-20
Nokia Arena, Ramboll, Kansikatu 5B
Uranaisten Opiskelijaseura

HUOM. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ

Tapahtuman teemana on yhteisöllisyyden rakentaminen ilman alkoholia sekä alkoholikulttuurista puhuminen. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen aiheesta kiinnostuneita opiskelijoita eri aloilta, luoda yhteisöllisyyden tunnetta sekä tarjota matalan kynnyksen tutustumista ja puuhaa paineettomassa ympäristössä.
Tapahtuma alkaa puheenvuorolla/workshoppailulla suositun Darravapaana-podcastin tekijöiden kanssa. Päivän aikana tarjolla on ruokaa ja yhteistä rentoa hengailua, minkä lisäksi osallistujat pääsevät tekemään alkoholittomia mocktaileja Shake-It Mixerin ammattilaisten johdolla. Päivän päätteeksi on mahdollisuus lähteä yhdessä Darravapaan järjestämiin täysin alkoholittomiin bileisiin Klubilla.

Haalarimerkkien ompelua & peli-ilta
17.30-20
TAMK pääkampus, Parvi B1-24
Tamko

Haalarimerkkien ompelua & peli-ilta
Tule ompelemaan haalarimerkkejä ja pelaamaan lautapelejä yksin tai yhdessä Parven tiloihin B1 -käytävälle keskiviikkona 9.11. klo 17.30–20.

EO perheenä – opiskelijailta 
18.30
Pellavatehtaankatu 19
Evankeliset Opiskelijat

Tule löytämään yhteisösi opiskelijaseurakunnasta! Tapahtumassa lauletaan, pelaillaan, tutustutaan uusiin ihmisiin ja kuullaan raamattuopetuksia.
Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Aamupala
8.30-9.30
Tamkon toimisto, Kuntokatu 3, L-rakennus
Tamko

Tule yksin tai yhdessä hakemaan ilmaista kahvia ja aamupalaa torstaina 10.11. klo 8.30 alkaen Tamkon toimisto Solun edestä. Aamupalaa on tarjolla 100 ensimmäiselle hakijalle.

TVIKin lentopalloturnaus
9-12
SportUni Hervanta, Tamppi Areena
Materiaali-insinöörikilta ry

Hyvinvointiviikko ja sen mukana TVIKin lentopalloturnaus ovat taas tulossa!

Lennokas lenttisturnaus järjestetään 10.11. klo 9-12 Tamppi-Areenalla Hervannassa. Joukkueita mukaan peleihin mahtuu rajallinen määrä, joten kandee ilmoo nopee 😉 Joukkueessa kentällä saa kerrallaan olla maksimissaan 6 pelaajaa, joten pohtikaa joukkueen kokoa siltä kantilta.

Tämä hurjan hauska turnaus ei maksa mitään, joten eikun joukkue kasaan ja ilmokilke laulamaan! Ilmoittautua voi tästä linkistä: https://forms.gle/pazB9dqQG612dQYi7

Ilmoittautuminen alkaa 31.10. klo 12! Se on myös sitova, että saadaan sit varmasti kivat pelit pystyyn 😊

Jos ei meinaa löytyä joukkuekamuja tai et halua osallistua turnaukseen, niin pidetään itse kisojen jälkeen vielä jälkipelit Tamppi-Areenalla klo 12! HUOM! vaikka tapahtuma on perinteinen joka vuosi, ei ole ennen ollut tällaisia jälkipelejä. Emme osaa siis yhtään arvioida tuleeko pelaajia liikaa vai liian vähän, mutta toivotaan että tulee sopivasti! Palloilijoiden hyvinvoinnin tarjoaa Tekniikan Akateemiset!

Kaamoksen karkotus -disco
11-13
SportUni Kauppi, palloiluhalli
TAMK Parvi

Kaamoksen karkotus -disco
Tervetuloa TAMK Parven järjestämään päivädiscoon SportUnin palloiluhallille! Kun vuoden pimeimmät päivät ovat käsillä, kaamoksen karkotus luonnistuu yhdessä tanssimalla, lettuja syömällä tai ottamalla päiväunet päikkärinurkkauksessa.

Taidekeskus Mältinranta, Artcenter Mältinranta
16->
Tamkon toimisto, Kuntokatu 3, L-rakennus
Tamko

Tule mukaan Mältinrannan taidekeskukseen yksin tai yhdessä katsomaan nykytaidenäyttelyä torstaina 10.11. Yhteislähtö Tamkon toimisto Solun edestä klo 16.15, josta siirrymme julkisilla kulkuyhteyksillä Mältinrantaan. Taidekeskukseen on ilmainen pääsy, mutta julkisen liikenteen käyttö on omakustanteinen.

Speed dating
16.15->
TAMK pääkampus, Parvi B1-24
SOPU ry

Hei opiskelija!

Haluatko tutustua toisiin opiskelijoihin? Oletko tutustunut ainoastaan oman alan opiskelijoihin? Etkö baarissa oikein kuule, mitä toinen puhuu?

Vastasitko yhteenkään kysymykseen kyllä? No sitten tämä on täydellinen tapahtuma juuri sinulle, sillä SOPU ry järjestää speed datingin! Tapahtumassa pääsee keskustelemaan rennossa tunnelmassa vähän kaikkien kanssa, luomaan uusia tuttavuuksia, ystävyyksiä, mitä siellä nyt sitten syntyykään! Paikalle voi tulla yksin tai kavereiden kanssa, tapahtuma on häirintävapaa, maksuton ja avoin kaikille TAMKin opiskelijoille alasta riippumatta.

MITÄ: Speed dating
MISSÄ: Parvi-tila, eli B1-24 (hallintokäytävällä/palvelukadulla)
MILLOIN: Hyvinvointiviikolla to 10.11. alkaen klo 16:15
MIKSI: Jotta kukaan ei jäisi yksin ja saisimme uusia kavereita <3

Tolun Pöpelikkökävely
18-20
Lähtö Tamkon Toimistolta, Kuntokatu 3, L-rakennus
Tampereen orastavat lihakset urheiluseura ry

Illat pimenevät ja hankalaa aloittaa iltakävely? Mikä olisi parempaa kuin uusiin ihmisiin tutustuminen ja rauhallinen iltakävely. Joillekin smalltalk voi olla hankalaa, mutta Tolun seurassa ei tarvitse ujostella. Voimme keskustella mistä vain maan ja taivaan väliltä. Voidaan avaruudestakin ei se mikään este ole. 🤪

Yhteisöllisiä joukkuepelejä
9-10 ja 10-11
SportUni Kauppi, palloiluhalli
Tamko

Yhteisöllisiä joukkuepelejä
Tule mukaan pelaamaan salibandyä (klo 9–10) ja futsalia (klo 10–11) yksin tai yhdessä SportUnin palloilusaliin perjantaina 11.11.! SportUnin jäsenyyttä ei vaadita.

Rentoutumisnurkka
12-14
TAMK pääkampus, H0-06
Tamko

Rentoutumisnurkka
Tule rentoutumaan tai ruokalevolle yksin tai yhdessä perjantaina 11.11. klo 12–14 luokkaan H0-06.

Speed friend date
17->
TAMK pääkampuksen Teiskontien puoleinen aula
Source ry

Speed dating hengessä nopeaita keskusteluita eri henkilöden kesken ja toivottavasti sieltä löytyy uusia kavereita kaikille