Tällä sivulla esittelemme TREYn hallitushakijat vuodelle 2020. Julkaisemme hakijoiden tietoja tällä sivulla sitä mukaa, kun hakijoita ilmaantuu. Lomakkeen voi täyttää 19. marraskuuta asti, jolloin järjestetään hakijoille yhteinen paneeli. Tämän päivän jälkeen ilmaantuneiden hakijoiden tietoja ei päivitetä enää tälle sivulle, mutta ehdolle voi asettua myös 27. marraskuuta järjestettävässä edustajiston kokouksessa, jossa valinta tehdään. Edustajiston kokous järjestetään Hervannan kampuksella tilassa TB104.

Ehdokkaiden yhteinen paneeli järjestetään tiistaina 19.11.2019 15.00–17.00 keskustakampuksella tilassa Pinni B 1096. Ehdokkaat saavat samana päivänä sähköpostiinsa tietoa edustajiston järjestämistä haastatteluista, jotka järjestetään torstaina 21.11.2019 16.00–19.00 Hervannan kampuksella Kielikeskuksessa.

Hallitushakijat (päivittyy)

Annika Nevanpää (4. vuosikurssin hallintotieteiden opiskelija, Hallintotieteiden liitto)

Moikka! Mä oon Annika, 25-vuotias neljännen vuosikurssin hallintotieteilijä ja TREYn kopo vuosimallia 2019. Pääaineena mulla on julkisoikeus, sivuaineena luen hallintotiedettä ja henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin teemakokonaisuutta.

Aloitin mun järjestöuran fuksina Staabin kulttuurivastaavana ja jatkoin seuraavana vuonna kopoksi ja varapuheenjohtajaksi. Hallituspestin ohella haalin itselleni silppunakkeja aina laulukirjan tekemisestä graffavastaavaksi ja Staabin ensimmäisten collegeiden hankinnasta kerhotoiminnan perustamiseen. Kopo vei mennessään ja toi kuvioihin mukaan edustajiston ja sitä kautta ylioppilaskunnan hallituksen.

Kaiken tämän jälkeen tuntuu, että inspiraatio työhön vain kasvaa entisestään, mikä onkin syy siihen miksi tätä hakemusta olet päässyt lukemaan.

Max Liikka (6. vuosikurssin historian ja kauppatieteiden opiskelija, Vapaaboomarit)

Olen Max Liikka, 25-vuotias HuK ja kauppatieteiden ylioppilas. Opiskelen Tampereen yliopistossa nyt kuudetta vuotta pääaineinani historia ja kauppatieteet. Yliopistourani aikana olen lisäksi suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja käynyt vaihdossa Yhdysvalloissa keväällä 2017. Opintojeni ohessa olen toiminut historian ainejärjestö Patinassa kolme vuotta, aineenopettajaopiskelijoiden ainejärjestö TamAuksessa puolitoista vuotta sekä vaihtelevasti monenlaisissa muissa luottamustoimissa ja työryhmissä.
Yliopistoaikanani olen toiminut fuksivuodesta lähtien ensin opettajan sijaisena, ja sen jälkeen osa-aikaisena opettajana sekä lukiossa että yläkoulussa. Olen myös kirjoittanut opintoihini liittyviä sotahistoriallisia artikkeleita ja käynyt luennoimassa Puolustusvoimille graduaiheestani. Historiassa minua kiinnostaa erityisesti ensimmäisen maailmansodan historia sekä kehityksen pitkät linjat löytöretkistä nykypäivään. Kauppatieteissä minua kiinnostavat johtamisopinnot ja organisaatiokehitys. Lisäksi minua kiehtovat lauta- ja korttipelit sekä historiatieteen ja koulutuspolitiikan ajankohtaiset kysymykset.

Tuomas Kauppinen (5. vuosikurssin luokanopettajaopiskelija, Sitoutumattomat kasvatustieteilijät)

Moi! Olen Tuomas Kauppinen, 26-vuotias 5. vuoden luokanopettajaopiskelija. Oon monipuolinen ja aktiivinen vaikuttaja, jolla on vahva kokemus järjestötoiminnasta niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Muutaman edellisen vuoden aikana olen päässyt uudistamaan omaa ainejärjestöäni, järjestämään yli 2700 opeopiskelijan viikonlopputapahtuman ja tekemään valtakunnallista koulutuspolitiikkaa Suomen opettajaksi opiskelevien liitossa. Nyt haluan päästä käyttämään oppimiani taitoja Tampereen ylioppilaskunnan hyväksi.

Mä haluan muuttaa maailman, ja uskon vakaasti, että tie tähän kulkee yhteisöjen ja yhteisöllisyyden kautta. Uskon, että kääntämällä katseet yksilöistä yhteisöihin me voidaan saavuttaa suuria.

Aleksi Niemi (4. vuosikurssin hallintotieteiden opiskelija, Hallintotieteiden liitto)

Hei! Olen Aleksi Niemi, 23-vuotias 4. vuoden hallintotieteiden opiskelija. Tänä vuonna olen Staabi ry:n kopona ja varapuheenjohtajana ajanut opiskelijoidemme etua. Ennen tätä olen toiminut järjestömme viestintävastaavana sekä toiminut varaedaattorina, eri tiimeissä ja tuutorina. Järjestövuosiini mahtuu muun muassa viestintäsuunnitelman laatiminen sekä nettisivujemme uudistaminen.

Pääaineeni on kunta- ja aluejohtaminen, sivuaineina olen opiskellut viestintää, henkilöstöjohtamista sekä uutta johtamisviestinnän teemakokonaisuutta.

Opintojeni sekä järjestökokemukseni myötä minulle on noussut suuri palo päästä mukaan ylioppilaskunnan toimintaan ja haluankin päästä kehittämään yhteisömme toimintaa sekä itseäni. Siksi haen TREYn hallitukseen vuodelle 2020.

Ahalya Ganesh (1st year of MA in Gender Studies)

I’m a 22 year old masters student in Gender Studies at Tampere University Keskusta kampus. I’m originally from Tamil Nadu, India and I migrated to Tampere for postgraduate studies. During my bachelors’ education, I started two mini-organisations at university. One was a sanitary napkin bank to make menstruation visible and menstrual health products accessible. The goal was to making periods a non-issue. I also started the first queer organisation which was meant to be a safe space for queer-identifying persons and one where non-queer people could learn how to engage better with the community.

I’d also worked with a few different NGOs before I got here. Through that I learnt more about child sexual abuse and the ways to combat that, about providing therapy for children on the autism spectrum and a myriad of other things. I also worked briefly as a school teacher and taught 2 classes of 47 and 53 adolescents, respectively.

What I do know is that I want to work towards making citizenship and its components as accessible as I can for people who have been historically disenfranchised and marginalised.

Savi Victory (1st year of Masters in public and global health)

Easy Going and open minded guy, with rich background in cultural diversity, advocacy and international representation interests.

Iiris Taubert (4. vuosikurssin kasvatustieteiden opiskelija, Sitoutumattomat kasvatustieteilijät)

Moi! Olen Iiris Taubert ja haen TREYn hallitukseen vuodelle 2020. Olen neljännen vuoden elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen opiskelija, ja sivuaineinani olen lukenut historiaa sekä työhyvinvoinnin ja henkilöjohtamisen teemakokonaisuutta.

Olen aikaisemmin toiminut ainejärjestössäni Mentor ry:ssä tuutorvastaavana 2017, varapuheenjohtajana, varainkeruuvastaavana ja tuutorina 2018 ja nyt puheenjohtajana 2019. Sen lisäksi olen ollut varsinaisena edaattorina Tampereen yliopiston ylioppilaskunnassa Tamyssa 2018 sekä TREYssä vuodesta 2019 eteenpäin. Toimin myös Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnan tiedekuntaneuvoston varajäsenenä syksystä 2019 eteenpäin.

Mulla on suuri halu päästä tekemään töitä meidän kaikkien yhteisen ylioppilaskunnan eteen ja koen, että mulla olisi myös paljon annettavaa TREYlle. Sen takia mä toivonkin, että tulen valituksi TREYn hallitukseen vuodelle 2020.

Ville Jäppinen (3. vuosikurssin puheviestinnän opiskelija, Kontakti)

Moikka! Mie olen Ville Jäppinen, 22-vuotias kolmannen vuoden puheviestinnän opiskelija ja järjestötoiminnan syvimpiin syövereihin sukeltanut kopotiili. Opinnoissani olen kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja samainen mielenkiinto onkin ajanut minut myös järjestötoimintaan. Sivuaineinani opiskelen politiikan tutkimusta ja psykologiaa.

Kuluneen vuoden olen toiminut ainejärjestömme Reettorit ry:n puheenjohtajana, viestintätieteiden edunvalvontajärjestö Vico ry:n hallituksessa sekä varsinaisena edaattorina TREYn edustajistossa. Järjestötoiminta on minulle ensinnäkin harrastus, mutta myös paikka haastaa itseä ja soveltaa luentosaleissa oppimiani viestintäteorioita käytännössä.

Uskon, että ihmisläheisellä viestinnällä ja vuorovaikutuksella voimme tehdä nuoresta ylioppilaskunnasta vaikuttavan yhteisön, jossa jokaisen opiskelijan on helppoa ja turvallista osallistua opiskelijoita koskevaan päätöksentekoon. Tätä yhteisöä haluan olla rakentamassa TREYn hallituksessa 2020!

Hakijoiden sektorikiinnostukset

Suomeksi | In English
PuheenjohtajaChair of the Board
VarapuheenjohtajaVice chair of the Board
AsuminenHousing
BrändiBrand
Hyvinvointi ja terveysWell being and health
JärjestötOrganizations
JäsenpalvelutMember services
KampuskehitysCampus development
KansainvälisyysInternational affairs
Kansallinen koulutuspolitiikkaEducational affairs, national context
KaupunkivaikuttaminenUrban advocacy
KehitysyhteistyöDevelopment cooperation
Koulutuksen ja opetuksen kehittäminenDevelopment of education and teaching
LiikuntaSports
OpiskelijaedustajatStudent representatives
TalousFinancial affairs
TapahtumatEvents
ToimeentuloSubsistence
TuutorointiTutoring
VapaaehtoisetVolunteers
ViestintäCommunications
YhdenvertaisuusEquality
Yliopistohallinto ja sen kehittäminenEducational affairs, Tampere University context
YmpäristöEnvironment
YritysyhteistyöCorporate relations
Julius Haapakoski
Ella Meriläinen
Ville Jäppinen
Iiris Taubert
Savi Victory
Ahalya Ganesh
Aleksi Niemi
Tuomas Kauppinen
Max Liikka
Annika Nevanpää