Haku TREYn hallitukseen vuodelle 2022 alkaa maanantaina 18. lokakuuta klo 12.00! Hae mukaan tukemaan pandemiasta toipuvaa opiskelijayhteisöämme ja vaikuttamaan meitä opiskelijoita koskeviin teemoihin!

Hallituksen tehtävät

Hallitus pyörittää ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta käsin. Päivittäisen työn ja vastuusektoreiden toiminnan johtamisen lisäksi hallitus tekee pitkäjänteistä opiskelijavaikuttamista ja edunvalvontaa, edustaa ylioppilaskuntaa sekä vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat. Ylioppilaskunnassa on toimintasektoreita tapahtumista koulutuspolitiikkaan ja viestinnästä kansainvälisten asioiden kautta sosiaalipolitiikkaan. Hallituksen jäsenet saavat sektorien mukaiset työntekijät työpareikseen. Sektoreista huolimatta suuri osa hallituksen työskentelystä on yhdessä tekemistä!

Hallituksessa toimiminen

Ylioppilaskunnan hallitus on työhallitus, eli hallituspesti on kokopäiväinen ja siitä maksetaan palkkio. Hakiessa kannattaa huomioida, että opintojen suorittaminen hallituspestin kanssa samanaikaisesti on aikataulujen ja kuormituksen kannalta haastavaa.

Valittavan hallituksen toimikausi on kalenterivuosi, mutta valitut hallituksen jäsenet aloittavat tehtäviinsä perehtymisen jo tämän vuoden puolella. TREYn toimiston sisäisten prosessien, toiminnan ja arjen kaksikielisyys on vielä alkutaipaleellaan. Ylioppilaskunnan hallintokieli on suomi, mutta hallituksessa toimiminen on mahdollista myös englantia asiointikielenään käyttäville opiskelijoille.

Hallituksen kokoonpano

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja 5–11 hallituksen jäsentä. Edustajisto määrittelee hallituksen koon vuosittain valinnan yhteydessä.

Hallitushaun aikataulut

Haun alkaminen 18.10.

Hallitukseen voi hakea tämän Jotform-linkin kautta. Lomakkeen täyttämisen yhteydessä voi toimittaa muita mahdollisia hakumateriaaleja, kuten esittelyvideon tai flaikun, mutta näitä ei edellytetä hakijoilta.

Hallintovaliokunnan hyväksymät hallituksen valintaan liittyvät toimintamallit löytyvät omalta alasivultaan.

Hallitusinfo 13.10.

TREYn istuva hallitus järjesti hallitusinfon keskiviikkona 13.10. klo 14.00–15.30 Zoomissa. Hallitusinfossa kerrottiin tarkemmin TREYn toimintasektoreista ja työskentelystä hallituksessa. Hallitusinfon tallenne löytyy TREYn Youtubesta piilotettuna linkkinä.

Hallitushakijoiden haastattelu 9.11.

Edustajistoryhmät ja -renkaat haastattelevat hallitushakijoita tiistaina 9.11.

Haun päättyminen 31.10. ja 25.11.

Hakulomakkeen voi täyttää 31. lokakuuta asti. Myös 25. marraskuuta järjestettävässä edustajiston kokouksessa, jossa valinta tehdään, voi vielä asettua ehdolle. Huomioithan, että edaattorit ehtivät tutustua sinuun paremmin, jos täytät lomakkeen ja osallistut hakuun liittyviin esittelytilaisuuksiin.

Lisätiedot hausta

Lisätietoja hallitukseen hakemisesta antavat puheenjohtaja Iiris Taubert (puheenjohtaja@trey.fi, 050 361 2845) ja pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854).