TREY pyrkii vaikuttamaan paikallisesti tamperelaisten opiskelijoiden hyvinvointiin, palveluihin ja elinympäristöön. Ylioppilaskunnan linjapaperista voi lukea tärkeimpiä kaupunkivaikuttamisen tavoitteitamme.

Ryhmä 35000

Noin joka kuudes tamperelainen on korkeakouluopiskelija. Opiskelijoiden ääntä kaupunkivaikuttamisessa pitää yllä TREYn ja Tamkon yhteinen Ryhmä 35 000, jonka nimi viittaa tamperelaisten opiskelijoiden määrään.

Opiskelijat ovat merkittävä osa Tampereen imagoa ja sen vuoksi Ryhmä 35000 tavoitteena on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin kaupungin päätöksenteossa sekä parantaa opiskelijoiden asemaa Tampereella. Lisää tietoa ryhmästä löydät Ryhmä 35 000 -Facebook-sivulta.

Ryhmä 35000 saavutuksia

Ryhmä 35000 edunvalvontasaavutuksia Tampereen kartalla. Saavutukset on kirjoitettu alle tekstinä.

Raitiotie rakentuu hurjaa vauhtia ja tulee aikanaan helpottamaan opiskelijoiden liikkumista ja samalla vuonna 2021 otetaan käyttöön uusi bussilinja, joka kiertää kaikki kampukset. Matkan voi maksaa vaikka mobiililipulla! Hervannasta Kauppiin ja keskustaan pääset tulevaisuudessa aiempaa sujuvammin myös pyörällä, kun pyöräilyn laatukäytävä Hervannan ja keskustan välillä pala palalta rakentuu.

Tampere on ryhtynyt tarjoamaan maksutonta ehkäisyä alle 22-vuotiaille. Onpa myös keskustaan kaavoitettu lisää opiskelija-asuntoja, ja parkkipaikkoja niillä täytyy olla aiempaa vähemmän, mikä vähentää asumisen kustannuksia ja tekee kaupungista viihtyisämmän. Kaikki nämä ja paljon muuta ovat olleet teemoja, joiden puolesta Ryhmä 35 000 on pitkään vaikuttanut!