TREY pyrkii vaikuttamaan paikallisesti tamperelaisten opiskelijoiden hyvinvointiin, palveluihin ja elinympäristöön. Ylioppilaskunnan linjapaperista voi lukea tärkeimpiä kaupunkivaikuttamisen tavoitteitamme.

Ryhmä 35000

Noin joka kuudes tamperelainen on korkeakouluopiskelija. Opiskelijoiden ääntä kaupunkivaikuttamisessa pitää yllä TREYn ja Tamkon yhteinen Ryhmä 35 000, jonka nimi viittaa tamperelaisten opiskelijoiden määrään. Opiskelijat ovat merkittävä osa Tampereen imagoa ja sen vuoksi Ryhmä 35000 tavoitteena on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin kaupungin päätöksenteossa sekä parantaa opiskelijoiden asemaa Tampereella.

Ryhmä 35000 saavutuksia

Ryhmä 35000 edunvalvontasaavutuksia Tampereen kartalla. Saavutuksiin lukeutuvat seuraavat: kaupungille Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki -ohjelma, maksuton ehkäisy alle 25-vuotiaille nuorille, mobiililippu joukkoliikenteeseen, parkkinormin lieventäminen keskustassa, opiskelija-asuntojen kaavoittaminen keskustaan, kaupunkipyörät saatavilla kampuksien läheisyydessä, Tullin alueen kehittäminen opiskelijoiden toiveiden mukaan, bussilinja 6 kampusten välillä, ratikka Tampereelle ja pyöräilyn laatukäytävä keskustan ja Hervannan välille.