Esittelyssä täydennyshaun hallitushakijat

TREYn hallitusta täydennetään yhdellä (1) jäsenellä edustajiston kokouksessa maanantaina 2.9.2019. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa Tampereen ylioppilaskunnan jäsen. 26.8. mennessä hakemuksensa jättäneet hakijat ovat esittelyssä alla.

Jussi Kekki (MEMES)

Olen Kekki, seitsemättä vuottaan aloittava pitkän linjan monijärjestöaktiivi Hervannasta. Vuosien varrella on tullut tehtyä vaikka mitä, ja nyt olisikin aika uusille haasteille ylioppilaskunnassa. Tapahtumien organisoinnista onkin vuosien varrella kertynyt kokemusta, merkittävimpinä päävastuu Sähköpäivistä (koko Suomen sähköteekkarien yhteistapahtuma) sekä Suomen Suurin Wappu Wappusihteerinä. Haluan päästä TREYn riveihin rakentamaan yhä yhtenäisempää ja iloisempaa Tamperelaista opiskelijayhteisöä jossa kaikilla on hyvä olla!

Sektorikohtaiset kiinnostuksen kohteet: Tapahtumat / Vapaaehtoiset ja yhteisö

Karoliina Vaakanainen (Vihreä lista)

Mun nimi on Karoliina Vaakanainen ja opiskelen nyt toista vuotta politiikan tutkimusta. Mun kotijärjestö on Iltakoulu, eli politiikan tutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö, jossa toimin hallituksen toisena tapahtumavastaavana sekä tuutorina. Tämän lisäksi touhuan Iltakoulun liikuntajoukkueissa ja MAGS – Mansen akateeminen gangsta rap –seuran hallituksessa. Kv-tuutorointikokemustakin kertyi viime keväältä. Oon lähtenyt aktiivisesti mukaan kaikkeen jo fuksisyksystä lähtien ja innostus olla mukana erilaisissa tapahtumissa, järkkäämisessä ja toteuttamisessa on loppumaton ja kasvaa yhä. Mun aika kuluu yleensä joko opiskellessa, ystävien kanssa, erinäisissä tapahtumissa, luottamushommissa tai ihan vaan rentoillessa musiikin, liikunnan tai kulttuurin parissa. Fun fact: vietän varmaan enemmän aikaa yliopistolla ja siihen liittyvissä riennoissa kuin kotona. Monet usein kuvailee mua aloitteelliseksi ja jutuilleen omistautuvaksi, osaavaksi järjestötoimijaksi. Oon luova tyyppi ja kova tekemään ja kehittämään. Tykkäänkin keksiä jatkuvasti uusia ideoita ja tuon niitä myös rohkeasti esille. Oon järjestelmällinen ja jämpti tekijä, joka hoitaa hommat huolella ja ennakoiden, mutta rennolla ja hauskalla otteella. Sopeudun uusiin tilanteisiin erittäin nopeasti, yhteistyö luonnistuu monenlaisten tyyppien kanssa ja oonkin aina avoimin mielin tutustumassa uusiin ihmisiin.

Sektorikohtaiset kiinnostuksen kohteet: Tapahtumat / Vapaaehtoiset ja yhteisö / Liikunta / Hyvinvointi ja terveys / Yhdenvertaisuus / Viestintä / Järjestöt

Liisa Äijälä (Proka)

Olen Liisa Äijälä, neljännen vuoden luokanopettajaopiskelija. Haen Tampereen ylioppilaskunnan hallitukseen, koska tällä hetkellä TREY tarvitsee kaltaistani motivoitunutta tapahtumaosaajaa ja ihmistä, jolle toimiston arki ei tule uutena. Oman ainejärjestöni hallitukseen ponnistaminen heti fuksivuonna toi minulle jo silloin paljon hienoja juttuja elämääni. Nämä hienot jutut ovat jatkuneet opiskeluarjessani laajentuen myös muihin järjestöihin ja ylioppilaskuntaan, ja näin ollen olen motivoitunut toimimaan opiskelijayhteisön eteen väsymättä jatkossakin. Tapahtuma-, liikunta- ja vapaaehtoissektorit ovat tulleet tutuksi useassa järjestössä vuosien kuluessa ja nyt on aikani päästä tekemään tätä koko ylioppilaskunnan tasolla. Aiemman kokemukseni ansiosta minun on helppoa hypätä mukaan toimintaan kesken vuoden.

My name is Liisa Äijälä and it’s my fourth year in class teacher studies. I’m applying for TREY’s board because the student union needs a motivated person who’s ready to jump in right away – just like me. It’s also my fourth year doing my part for associations and clubs. I’ve gained great experiences and I’m motivated to continue the work towards a student community that’s welcoming for all. Events, sports and volunteer sectors are familiar to me from different positions in many associations and clubs. And now it’s my time to get my hands on the good work that is already been done. My experience in the student union is a great help in getting involved in the middle of the year.

Sektorikohtaiset kiinnostuksen kohteet: Tapahtumat / Vapaaehtoiset ja yhteisö / Liikunta

Victor Savi

I am trustworthy, hardworking and out going. I like socializing and working with community towards improving living standards n making a world a better place.

Sektorikohtaiset kiinnostuksen kohteet: Tapahtumat / Vapaaehtoiset ja yhteisö / Liikunta / Koulutuspolitiikka / Opiskelijaedustajat / Kaupunkivaikuttaminen / Asuminen / Hyvinvointi ja terveys / Yhdenvertaisuus / Tuutorointi / Kansainvälisyys / Kehitysyhteistyö / Ympäristö / Brändi / Kampuskehitys