Hakuaikaa jatkettu: Etsimme arkistoharjoittelijaa kevääksi 2022

Tule arkistoharjoittelijaksi Tampereen ylioppilaskuntaan! TREYn arkistoharjoittelijan tehtäviin kuuluvat ylioppilaskunnan arkiston järjestäminen, arkistoitavan aineiston saattaminen arkistointikelpoiseksi (arkistolaitoksen ohjeiden mukaisesti seulottu, järjestetty, luetteloitu ja koteloitu), sekä arkistointiprosessin kehittäminen ja dokumentointi.

Tarjoamme harjoittelijalle suunnitelmallisen työnohjauksen, työtilan ja -välineet, haastavia, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä innostavan ja inspiroivan työympäristön. Odotamme hakijoilta järjestelmällisyyttä, suomen kielen erinomaista hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus arkistoinnista, dokumentoinnista ja opiskelijajärjestötoiminnasta.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan vähintään kolme kuukautta ja enintään viisi kuukautta. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1 283 euroa kuukaudessa. Toivomme, että harjoittelija saa osan ajasta esimerkiksi yliopiston myöntämää harjoittelutukea. Harjoittelijan viikkotyöaika on 30 tuntia. Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin, mutta työn luonteesta johtuen etätyö ei ole mahdollista.

Haku on auki 20.2.2022 klo 23.59 saakka (hakuaikaa jatkettu), jonka jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemukset lähetetään otsikolla ”Arkistoharjoittelija” sähköpostitse osoitteeseen oke.rouhe@trey.fi. Mainitse hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan harjoittelusi. Kerro myös oletko hakenut yliopiston harjoittelutukea tai muuta vastaavaa. Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Lisätietoja antaa TREYn keskustakampuksen palvelutiskin aukioloaikoina toimistosihteeri Tuire Jalaskoski, puhelin: 044 361 0210, sähköposti: tuire.jalaskoski@trey.fi.