Etsimme opiskelijaedustajia opetusosaamisen arviointipooliin

Ylioppilaskunta etsii 5-10 jäsentä opetusosaamisen arviointipooliin. Alla on yliopiston välittämä kuvaus poolista. Ilmoittautuminen päättyy 5.9. klo 16:00 ja ilmoittautua voit täällä. Lisätietoja asiasta voi kysellä koulutuspoliittiselta asiantuntijalta (tiia.virtanen[at]trey.fi, 040 713 0077, TG: @treytiia).

”Tampereen yliopiston rekrytointeihin liittyvää opetusosaamisen arviointia on valmisteltu kevään aikana ja siihen on koko yliopiston kattava ohjeistus, joka vahvistettiin kesäkuun lopulla. Ohjetta tullaan soveltamaan rekrytoitaessa henkilöitä opetustehtäviin, myönnettäessä dosentin arvoa, arvioitaessa henkilön etenemistä tenure track -vakinaistamispolulla ja lisäksi täytettäessä professorin virkaan kutsusta.

Opetusosaamisen arviointia varten perustetaan opetusosaamisen arviointipooli, joka koostuu pedagogisesti ansioituneista professoreista ja muusta opetushenkilöstöstä sekä opiskelijajäsenistä. Poolin jäsenmäärän ollessa riittävän suuri, tehtävä ei kuormita yksittäisiä jäseniä liikaa. Arviointipooliin nimettyjä jäseniä tullaan ohjeistamaan toiminnasta syksyllä lisää.”