Haemme järjestöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Haemme järjestöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Rakastatko järjestötoimintaa niin paljon, että haluaisit tehdä sitä työksesi? Tunnetko yhdistyslain kuin omat taskusi? Toimitko erilaisten järjestötoimijoiden keskuudessa kuin kala vedessä? Mikäli vastasit kysymyksiin ”kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö!

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä järjestöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mahdollisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan tamperelaisen opiskelijaelämän keskiössä ja tilaisuuden kehittää ylioppilaskunnan järjestötoiminnan tukea, yhteisöllisyyttä sekä alumnitoimintaa.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on neljätoista, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Haemme opiskelijayhteisöä ja sen järjestökenttää tuntevaa henkilöä vastaamaan ylioppilaskunnan piirissä toimivan järjestökentän asiantuntija-avusta, kuten yhdistysten avustamisesta sääntö- ja hallintoasioissa. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu ajankohtaisten yhdistystoimintaan liittyen asioiden seuraaminen, niistä viestiminen ja toimijoiden kouluttaminen, järjestöjen toiminta-avustusten myöntämisiin liittyvä valmistelutyö sekä järjestöjen tukeminen tila-asioissa. Lisäksi tehtävään kuuluu monipuolista yhteistyötä yliopiston sidosryhmien kanssa, järjestötoiminnan yhdenvertaisuuden kehittämistä sekä yhdistyksen hallinto- ja talous -kurssin toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Järjestöasiantuntijan säännöllinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työhön saattaa sisältyä satunnaisia iltatöitä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • soveltuvia korkeakouluopintoja
 • järjestötoiminnan, yhdistyslain ja hyvän hallinnon periaatteiden tuntemusta
 • organisointi- ja paineensietokykyä ja jämäkkä ote tekemiseen
 • kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • opiskelijahenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
 • erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito
 • Katsomme eduksi tamperelaisen opiskelijayhteisön tuntemusta ja perehtyneisyyttä ylioppilaskuntatoimintaan.

 Tarjoamme järjestöasiantuntijalle

 • mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa ja innostavassa työympäristössä
 • monipuolisen ja haastavan, sekä itsenäisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan järjestökulttuurin kehittämiseen
 • lounas- ja kulttuuriedun
 • mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.

Järjestöasiantuntijan työtehtävä on vakituinen, ja työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III mukainen kuukausipalkka n. 2000 euroa, ja ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 31.7.2022 klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@trey.fi otsikolla ”Hakemus järjestöasiantuntijaksi”. Hakuajan päättymisen jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja hausta ja järjestöasiantuntijan tehtävästä: pääsihteeri Roope Tukia puh. 050 3612854