Hae opiskelijajäseneksi TOASin valtuuskuntaan!

TREY is looking for two student representatives to TOAS delegation. This position requires fluent skills in finnish.

Oletko kiinnostunut asuntorakentamisesta Tampereella tai opiskelijoiden asumisolosuhteiden kehittämisestä ympäristöystävällisempään tai yhteisöllisempään suuntaan? Meillä on sinulle sopiva luottamuspaikka!

TOASilla, eli Tampereen opiskelija-asuntosäätiöllä, on 26-paikkainen valtuuskunta, joka on hyvä ja kevyt paikka tutustua opiskelija-asumiseen. Etsimme nyt opiskelijaedustajia valtuuskunnan varsinaisiksi edustajiksi, sekä heidän varaedustajiaan.

Valtuuskunnan tärkein tehtävä on valvoa TOASin toimintaa. Valtuuskuntaan kuuluu 26 jäsentä, joista 12 on TREYn edustajia, 8 muiden säätiön taustayhteisöjen valitsemia, neljä valtuuskunnan valitsemia ja kaksi asukkaiden edustajia. Valtuuskunta valitsee säätiön hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet sekä tilintarkastajayhteisön. Lisäksi valtuuskunta voi tehdä aloitteita TOAS:n hallitukselle, joten hyvät ideat ovat tervetulleita! Kokouksia on pääsääntöisesti kaksi vuodessa ja niistä saa pienen tavaralahjan. Toimikausi kestää 2 vuotta, eli vuoden 2024 loppuun. Sinun ei tarvitse olla läsnäoleva opiskelija koko tuota aikaa. Valtuuskunnan työskentelykieli on suomi.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi TREYn sosiaalipoliittiselle asiantuntijalle osoitteeseen ilona.taubert(at)trey.fi viimeistään tiistaina 28.2. Otsikolla “hakemus TOAS:n valtuuskuntaan”. Kerro hakemuksessasi haetko varsinaisen- vai varaedustajan paikkaa. Valtuuskunnan paikat täytetään TREYn edustajiston seuraavassa kokouksessa 7.3.