Hae Tampereen ylioppilaskunnan talousvaliokuntaan kaudelle 2023!

Uuden edustajistokauden alkaessa valitaan TREYlle myös uusi talousvaliokunta. Haku talousvaliokuntaan on auki 15.11.2022-22.11..2022. Talousvaliokunnan puheenjohtaja ja jäsenet vuodelle 2023 valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa 29.11.2022.

Talousvaliokunta on edustajiston alainen toimielin. Talousvaliokunnan tehtävänä on toimia asiantuntijaelimenä ja antaa tarvittaessa tai pyydettäessä lausuntoja hallitukselle tai edustajistolle tehtäväpiiriinsä kuuluvista asioista. Talousvaliokuntaan kuuluu 3–10 talouteen ja hallintoon perehtynyttä henkilöä, joista enintään puolet voidaan valita ylioppilaskunnan ulkopuolelta. Puheenjohtajan tulee olla yliopistoon läsnäolevaksi kirjoittautunut ylioppilaskunnan jäsen. Edustajisto valitsee jäsenet talousvaliokuntaan kalenterivuodeksi kerrallaan.

Talousvaliokunnan tehtäväpiiriin kuuluvat ylioppilaskunnan talous, mukaan lukien talousarvion laatimiseen osallistuminen sekä taloutta ohjaavien linjauksien valmistelu, ylioppilaskunnan harjoittama yritystoiminta sekä ylioppilaskunnan omistuksessa ja hallinnassa oleva kiinteä ja irtain omaisuus.

Jos talousvaliokunnassa toimiminen kiinnostaa, laitathan hakemuksesi tämän Google Forms -lomakkeen kautta 22.11..2022 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä ja hausta: Lassi Vuotari, lassi.vuotari@trey.fi, 044 361 0300, telegram: @treylassi