Hae Tampereen ylioppilaslehti Visiirin toimitusneuvostoon vuodelle 2021!

Tampereen uusi ylioppilaslehti elää nyt ensimmäistä syksyään. Hae Visiirin toimitusneuvostoon ja ole mukana kehittämässä lehden tulevaisuutta!

Visiiri-lehden toimintaa ohjaa toimitusneuvosto, joka toimii lehden ja edustajiston välisenä toimielimenä, ja on läheisesti tekemisissä lehden päätoimittajan kanssa. Toimitusneuvoston tehtävänä on seurata lehden toimintaa ja tehdä päätöksiä lehden julkaisuun liittyvistä käytännön asioista, kuten ilmestymistahdista, julkaisualustasta ja painosmääristä, sekä ilmoitusmyyntiin liittyvistä seikoista. Neuvosto on myös tärkeässä roolissa lehden budjetin laatimisessa.

Toimitusneuvostoon kuuluu kuusi jäsentä, joista yksi on TREYn hallituksen jäsen ja vähintään yksi kuuluu edustajistoon. Neljä paikkaa on vapaina ihan kenen tahansa haettaviksi.

Siis kenen tahansa! Neuvoston kuudesta paikasta vähintään neljä täytetään opiskelijoilla, mutta pari muutakin mahtuu mukaan. Nämä edustajat voivat olla esimerkiksi alumneja, henkilökuntaa tai muita aiheesta kiinnostuneita.

Neuvostopesti ei ole loppuelämän mittainen taakka, sillä jäsenet valitaan vuodeksi kerrallaan.

Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta yhtään mistään, vaan tärkeämpää on kiinnostus mediaa ja ylioppilaskunnan päätöksentekoa kohtaan. Neuvostosta pyritään kokoamaan monialainen ja edustava, jotta yhteisömme ääni kuuluisi siinä mahdollisimman laajasti.

Toimitusneuvostolla on vuodessa yksi sääntömääräinen kokous, jonka lisäksi se kokoontuu tarpeen mukaan, yleensä noin kahden kuukauden välein.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.11.2020 mennessä osoitteeseen aapo.laakso@trey.fi. Lisätietoja antaa Visiiri-lehden päätoimittaja Aapo Laakso sähköpostitse tai Telegramissa @suurvisiiri. Päätoimittajan sähköposti on aina avoinna myös juttuideoille ja avustajatarjokkaille!