Hae tapahtumajaostoon kehittämään ylioppilaskunnan yhteisö- ja tapahtumatoimintaa!

Onko opiskelijakulttuuri ja yhteisö lähellä sydäntäsi? Haluaisitko olla mukana kehittämässä TREYn tapahtumakenttää ja luoda yhteisöllisiä tapahtumia koko yliopistoyhteisölle? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä haemme innostuneita vapaaehtoisia luomaan ylioppilaskunnalle ainutlaatuista tapahtumakulttuuria TREYn tapahtumajaostoon eli Kollektiiviin.

Kollektiivissa pääset osallistumaan TREYn ensimmäisten vuosijuhlien järjestelyihin, uudistamaan ja vetämään kulttuuriapproa eli säännöllisiä kulttuuriekskursioita sekä järjestämään suuria opiskelijabileitä loppuvuodelle. Lisäksi Kollektiivi kartoittaa opiskelijoiden toiveita ylioppilaskunnan tapahtumista ja kehittää tapahtumakalenteria vuodelle 2020. Näin pääset vaikuttamaan vahvasti siihen, miltä ylioppilaskunnan tapahtumat ja opiskelijakulttuuri näyttävät vielä vuosienkin päästä.

Odotamme hakijoilta enemmän intoa kuin kokemusta, mutta kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi. Jos olet innostunut toimimaan tiimissä, sinua kiinnostaa ylioppilaskunnan toiminta ja haluat jättää jälkesi tamperelaiseen opiskelijayhteisöön ja tapahtumakenttään, tämä on sinun paikkasi hakea!

Jätä vapaa hakemuksesi osoitteeseen tapahtumat@trey.fi viimeistään 5.5.

Kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi. Lisäksi kerro miksi juuri sinä olisit oikea henkilö Kollektiiviin ja mihin suuntaan ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria tulisi mielestäsi kehittää. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Mitä siis vielä odotat? Laita hakemusta tulemaan ja saatat päästä osaksi mahtavaa porukkaa.

Lisätietoja hausta saa ylioppilaskunnan tapahtumavastaavalta eeva.ylimaki@trey.fi