Hae TREYn edustajiston alaiseen talousvaliokuntaan vuodelle 2024!

Mistä on kyse?

Talousvaliokunta on edustajiston alainen asiantuntijaelin, joka antaa tarvittaessa tai pyydettäessä lausuntoja hallitukselle tai edustajistolle tehtäväpiiriinsä kuuluvista asioista. Talousvaliokunnan tehtäväpiiriin kuuluvat ylioppilaskunnan talousasiat, ylioppilaskunnan harjoittama yritystoiminta sekä ylioppilaskunnan omistuksessa ja hallinnassa oleva kiinteä ja irtain omaisuus. Talousvaliokuntaan etsitään 3–10 jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi. Talousvaliokuntaan voi hakea sekä ylioppilaskunnan jäsenet että esimerkiksi ylioppilaskunta-alumnit.

Mitä toimielimen jäseneltä odotetaan?

Kaikkien TREYn toimielinten jäseniltä odotetaan aktiivista osallistumista toimielimen toimintaan ja läsnäoloa toimielimen kokouksissa. Toimielimet kokoontuvat tarpeen mukaan, korkeintaan kerran kuukaudessa lukukausien aikana.

Miten valiokunnan jäseneksi haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi talousvaliokuntaan pääsihteerille osoitteeseen paasihteeri@trey.fi. Haku on auki 21.11.2023 asti. Ylioppilaskunnan hallitus käsittelee hakemukset ja tekee esityksen valittavista jäsenistä edustajistolle, joka nimittää valiokunnan jäsenet kokouksessaan 29.11.2023.