Hae TREYn Hyvä opettaja -palkinnon toimikuntaan!

Haemme 1–3 edustajaa TREYn Hyvä opettaja -palkinnon toimikuntaan vuodelle 2024. Palkintotoimikunta tulee työskentelemään keväällä ja mahdollisesti alkusyksystä. Tehtävänä on koordinoida TREYn Hyvä opettaja -palkinnon valmisteluja, käsitellä tulleet ehdotukset ja tehdä esitys palkinnon saajista TREYn hallitukselle.

Haku on avoin kaikille TREYn jäsenille. Hakuaika edustajien tehtäviin on 18.3-.24.3.2024.

Mistä on kyse?

Tampereen ylioppilaskunta TREY arvostaa Tampereen yliopiston opetuksen laatua, opetushenkilökunnan kiinnostusta kehittää opetusta ja koulutusta sekä opiskelijaystävällisyyden painottamista opetuksessa. TREYn tavoitteena on huomioida opetushenkilökuntaa laajasti yliopistoyhteisössä ja tästä syystä haluamme jakaa vuosittain erityisen hyvin suoriutuneille opetushenkilökunnan jäsenille palkinnon heidän työstään. 

Hyvä opettaja -palkinto jaetaan kerran vuodessa kolmelle opettajalle. Palkinnonsaajia voi ehdottaa sekä yksittäiset opiskelijat että TREYn yhdistysasemassa olevat järjestöt. Jokainen ehdottava taho (opiskelija tai järjestö) voi ehdottaa vuosittain aina yhtä opetushenkilökunnan jäsentä.

Hakua koskevat kriteerit ja toiveet

Toimikuntaan voi hakea kuka tahansa ylioppilaskunnan jäsen. Valinnassa huomioidaan tiedekuntajakauma.

Miten opiskelijaedustajaksi haetaan?

Toimikuntaan haetaan lähettämällä hakemus tämän Forms -lomakkeen kautta. Toimikunnan nimeää TREYn hallitus. 

 

Lisätietoa hakemisesta ja tehtävästä antaa
Tiia Virtanen, Koulutuspoliittinen asiantuntija

tiia.virtanen@trey.fi

puh. +358 40 713 0077