Hae TREYn tapahtumajaostoon eli Kollektiiviin!

Onko opiskelijakulttuuri ja yhteisö lähellä sydäntäsi? Haluaisitko olla mukana kehittämässä TREYn tapahtumakenttää ja luoda yhteisöllisiä tapahtumia koko opiskelijayhteisölle? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä haemme innostuneita vapaaehtoisia kehittämään ylioppilaskunnan ainutlaatuista tapahtumakulttuuria TREYn tapahtumajaostoon eli Kollektiiviin.

Kollektiivissa pääset suunnittelemaan ja vetämään Tampere-approa eli kuukausittaisia tamperelaisen kulttuurin ekskursioita. Vuoden aikana Kollektiivi on mukana myös kehittämässä uusille opiskelijoille järjestettävää Fuksisuunnistusta sekä syksyllä pidettäviä TREYn toisia vuosijuhlia. Kollektiivin toiminnassa saa todellakin päästää luovuutensa irti, sillä ensi vuonna on suotavaa ideoida ja järjestää täysin uudenlaisia tapahtumia! Näin voit vaikuttaa vahvasti siihen, miltä ylioppilaskunnan tapahtumat ja opiskelijakulttuurimme näyttävät vielä vuosienkin päästä.

Haemme Kollektiiviin jäseniä monialaisesti erilaisista taustoista. Odotamme hakijoilta kiinnostusta TREYn yhteisöllisyyden kehittämiseen sekä innostusta lähteä mukaan järjestämään niin pieniä kuin isoja tapahtumia! Kokemus aiemmasta tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi. Jos olet innostunut toimimaan tiimissä, sinua kiinnostaa ylioppilaskunnan toiminta ja haluat jättää jälkesi tamperelaiseen opiskelijayhteisöön ja tapahtumakenttään, tämä on sinun paikkasi hakea!

Jätä vapaa hakemuksesi osoitteeseen tapahtumat@trey.fi viimeistään 26.1.2020.

Kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi. Lisäksi kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö Kollektiiviin ja mihin suuntaan ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria tulisi mielestäsi kehittää. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä. Kollektiivin toimikausi on 1.1.-31.12.2020.

Mitä siis vielä odotat? Laita hakemusta tulemaan ja saatat päästä osaksi mahtavaa porukkaa!

Lisätietoja hausta saa ylioppilaskunnan tapahtumavastaavalta Salla-Mari Palokarilta osoitteesta tapahtumat@trey.fi.