Hae TREYn yritysyhteistyövideoiden toteuttajaksi!

Kehitämme ylioppilaskunnan yritysyhteistyöviestintää entistä enemmän meidän opiskelijoiden näköiseksi, ja etsimme nyt kuvaajaa ja editoijaa yritysyhteistyövideoillemme!

Keväällä 2020 toteutetun viestinnän kehittämiskyselyn tulokset antoivat meille kipinän uudistaa yritysyhteistyöviestintäämme, minkä pohjalta pilotoimme Tampereen yliopiston kanssa uudenlaista yritysyhteistyövideokonseptia. Voit katsoa yliopiston kanssa yhteistyössä tehdyn videon Facebookistamme.

Etsimme toteuttajaa uudelle videokonseptillemme, joka tuo audiovisuaalisesti opiskelijaystävällisiä toimijoita esiin hauskalla ja opiskelijahenkisellä tavalla! Yritysyhteistyövideoita toteutetaan viisi (5) vuodessa, ja yhdellä videolla voi esiintyä 1-2 yhteistyökumppania. Videon käsikirjoittamisesta vastaavat ylioppilaskunnan yritysyhteistyö- ja viestintäsektorit yhdessä yhteistyökumppanin kanssa. Käsikirjoituksen toteuttamisen jälkeen videon toteutusvastuu siirtyy etsimällemme toteuttajalle, joka vastaa videon kuvaamisesta ja editoinnista sekä valmiin videon toimittamisesta ylioppilaskunnan viestintäsektorille. Yritysyhteistyövideoita julkaistaan TREYn sosiaalisen median kanavissa ja mahdollisesti yhteistyökumppanin kanavissa.

Jos innostuit ja haluat päästä toteuttamaan näitä videoita, toimita vapaamuotoinen hakemus, näyttöä työstäsi ja palkkiotoiveesi viidestä videosta osoitteeseen paasihteeri@trey.fi 8.1.2021 mennessä otsikolla Yritysyhteistyövideon toteuttajaksi. TREYn hallitus tekee päätöksen toteuttajasta kokouksessaan 14.1.2021. Ensimmäisen videon alustava kuvausajankohta on tammikuun lopulla. Valitun toteuttajan kanssa tehdään erillinen sopimus, jossa käydään tarkemmin läpi videoprojektin ehdot, speksit ja aikataulu.