Hae Visiirin toimitusneuvostoon kaudelle 2023!

Uuden edustajistokauden alkaessa valitaan Visiirille myös uusi toimitusneuvosto. Haku on auki 16.11.2022-22.11..2022. Toimitusneuvoston jäsenet vuodelle 2023 valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa 29.11.2022.

Toimitusneuvosto on edustajiston alainen toimielin. Toimitusneuvostoon kuuluu kuusi jäsentä, joista ylioppilaskunnan edustajisto nimeää viisi. Ylioppilaskunnan hallitus valitsee kuudennen jäsenen keskuudestaan. Toimitusneuvosto voi kutsua itselleen 1–3 äänivallatonta asiantuntijajäsentä. Toimikautensa alussa toimitusneuvosto valitsee itselleen keskuudestaan puheenjohtajan. Toimitusneuvoston toimikausi on enintään yksi kalenterivuosi.

Toimitusneuvoston tehtävänä on käyttää päätösvaltaa tietyissä Visiiriä koskevissa asioissa. Toimitusneuvoston erityisenä tehtävänä on seurata aktiivisesti Visiirin toimintaa ja keskustella päätoimittajan kanssa Visiirin sisällöistä, painopaikasta, julkaisualustasta ja ilmoitus- sekä tilaushankinnoista. Lisäksi toimitusneuvosto osallistuu talousarvion laatimiseen päätoimittajan kanssa.

Jos toimitusneuvostossa toimiminen kiinnostaa, laitathan hakemuksesi tämän Google Forms -lomakkeen kautta 22.11.2022 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä ja hausta: Lassi Vuotari, lassi.vuotari@trey.fi, 044 361 0300, telegram: @treylassi