Haemme koulutuspolitiikan ja kansainvälisten asioiden asiantuntijaa!

This position requires fluent skills in Finnish.

Sykkiikö sydämesi koulutuspolitiikalle ja kansainvälisyydelle? Nyt olisi sinnikkäälle edunvalvojalle tarjolla innostavia töitä!

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä kokoaikaista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan tamperelaisen opiskelijaelämän keskiössä sekä tilaisuuden kehittyä asiantuntijana ja olla mukana luomassa vaikuttavaa ylioppilaskuntaa.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on 16, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Asiantuntija vastaa ylioppilaskunnan koulutuspolitiikkaan ja kansainvälisten asioihin liittyvästä edunvalvonnasta. Tehtävään sisältyy koulutuspolitiikkaan ja kansainvälisiin asioihin liittyvien päätösasioiden valmistelu ja esittely hallitukselle ja esittelyyn liittyvät suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu koulutuspoliittisen ja kansainvälisiin asioihin liittyvän edunvalvonnan ja sidosryhmäyhteistyön kehittämistä, opiskelijoiden asioiden ajamista erilaisissa työryhmissä, ja neuvonnan antamista opiskelijoille asioissa, jotka koskevat kansainvälistymistä ja ulkomaalaisten opiskelijoiden opinto-oloja.

Etsimämme henkilö haluaa sekä kehittää että kehittyä. Hän on kiinnostunut vaikuttamaan yliopistoyhteisössä ja valmis ajamaan ylioppilaskunnan linjojen mukaista muutosta yhteiskunnassamme. Etsimämme henkilö tuntee paloa koulutuspolitiikkaan ja kansainvälisiin asioihin ja haluaa edistää kansainvälisten opiskelijoiden asemaa ja elämää Suomessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Intohimoa koulutuspoliittiseen ja kansainvälisten asioiden edunvalvontaan, esimerkiksi maksuttomaan koulutukseen, yliopiston kaksikielisyyteen sekä oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä
 • Kokemusta vaikuttamistyöstä
 • Yhteistyö-, koordinointi- ja organisointitaitoja
 • Oma-aloitteisuutta
 • Halua kehittää ylioppilaskunnan edunvalvontaa ja toimintaa
 • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen osaamista

Eduksi luetaan:

 • Ajankohtainen tuntemus tamperelaisesta korkeakoulukentästä ja TREYstä
 • Edunvalvontakentän tuntemus paikallisesti, kansallisesti ja EU-tasolla
 • Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana ja olla mukana kehittämässä ylioppilaskunnan vaikuttamistyötä
 • Lounas- ja kulttuuriedun sekä laajat työterveyspalvelut
 • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
 • Kannustavan ja innostavan työyhteisön

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5 h /vko). Työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III mukainen kuukausipalkka n. 2000 euroa, ja ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen rekrytointilomake Jotformissa. TREY hyödyntää rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa anonyymia rekrytointia, jossa poistamme hakemuksia käsiteltäessä kaikkien hakijoiden nimet, iät, sukupuolet, poliittiset puolueet ja muut vastaavat sekä sen, missä maassa aiempi työkokemus tai koulutus on hankittu.

Anonymisoitujen hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluvaiheeseen valittuja hakijoita pyydämme myöhemmin toimittamaan koko ansioluettelon ja mahdollisten suosittelijoiden nimet. Olemme kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin yhteydessä rekrytointiprosessin aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä sähköinen hakemuslomake 14.11.2021 klo 23:59 mennessä! Rekrytointilomake Jotformissa löytyy tämän linkin takaa.

Lisätietoja hausta ja asiantuntijan tehtävistä: Pääsihteeri Venla Monter, paasihteeri@trey.fi, puh. 050 361 2854