Haemme tapahtumatuottajaa!

This position requires fluent skills in Finnish.

Palatko halusta koordinoida ikimuistoisten opiskelijatapahtumien järjestämistä ja kehittää opiskelijakulttuuria? Onko sinulla itsenäinen ja toimeentarttuva työote, visioita etätapahtumakonsepteista sekä vahva tausta tapahtumien järjestämisestä ja suunnittelusta.

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä osa-aikaista tapahtumatuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mahdollisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan tamperelaisen opiskelijaelämän keskiössä ja tilaisuuden kehittää ylioppilaskunnan tapahtumatoimintaa ja yhteisöllisyyttä.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on 17, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Haemme opiskelijayhteisöä tuntevaa henkilöä vastaamaan TREYn tapahtumien suunnittelusta ja käytännön järjestelyiden koordinoinnista. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu vuosittaisten tapahtumien (kuten Järjestöstartin, Fuksisuunnistuksen, vuosijuhlien, yliopiston avajaisviikon tapahtumien sekä TREYn wapputapahtumien) käytännön järjestelyistä huolehtiminen ja tapahtumien sisällön suunnittelu sekä viestintä ja markkinointi. Vuonna 2021 työtehtävät painottuvat etätapahtumien järjestämiseen. Lisäksi tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö ylioppilaskunnan hallituksen ja erityisesti sen tapahtumavastaavan kanssa sekä TREYn vapaaehtoisten ja järjestöjen kanssa.

Tapahtumatuottajan säännöllinen työaika on 20 tuntia viikossa. Työhön sisältyy satunnaisia iltatöitä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • kokemusta erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä
 • kokemusta etätapahtumien järjestämisestä
 • hyvät etätapahtumien järjestämiseen liittyvät tietotekniset taidot
 • organisointi- ja paineensietokykyä ja jämäkkä ote tekemiseen
 • erinomaiset projektinhallintataidot
 • kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • opiskelijahenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
 • ideoita ja intoa opiskelijayhteisön yhteisöllisyyden ja tapahtumakulttuurin kehittämiseen
 • erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito

Katsomme eduksi korkeakouluopintoja, opiskelijatapahtumien ja tamperelaisen opiskelijayhteisön tuntemuksen sekä kiinnostuksen TREYn vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme tapahtumatuottajalle

 • mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan tapahtumaperinteiden luomiseen ja tamperelaisen korkeakouluyhteisön yhteisöllisyyden rakentamiseen
 • mahdollisuuden kehittyä tapahtumatuottajana
 • lounas-, kulttuuri- ja työmatkaedun
 • mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Tapahtumatuottajan työtehtävä on vakituinen, ja työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta (palkkaluokka III) lisineen.

Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera 28.2.2021 mennessä osoitteeseen paasihteeri@trey.fi otsikolla ”Hakemus tapahtumatuottajaksi”. Hakuaikaa on jatkettu tiistai-iltaan 9.3. klo 23.59 asti!

 

Lisätietoja hausta ja tapahtumatuottajan tehtävästä:

Pääsihteeri Venla Monter, puh. 050 3612854

Hallituksen tapahtumavastaava Hanna Vähävuori, puh. 040 713 0082