Haku TREYn hallitukseen alkaa 9.11.

Haku TREYn hallitukseen vuodelle 2021 alkaa maanantaina 9. marraskuuta klo 11.00! Hae mukaan rakentamaan ylioppilaskuntaa, vaikuttamaan meitä opiskelijoita koskeviin kysymyksiin ja kehittämään yhteisöämme entistä parempaan suuntaan!

Hallituksen tehtävät

Hallitus pyörittää ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta käsin. Päivittäisen työn ja vastuusektoreiden toiminnan johtamisen lisäksi hallitus tekee pitkäjänteistä opiskelijavaikuttamista ja edunvalvontaa, edustaa ylioppilaskuntaa sekä vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Hallitustyötä tehdään alkuvuonna 2021 pääasiassa etänä, mutta hallitus tapaa viikoittain ylioppilaskunnan toimistolla. Ylioppilaskunnan hallitus on työhallitus, eli hallituspesti on kokopäiväinen ja siitä maksetaan palkkio. Hakiessa kannattaa huomioida, että opintojen suorittaminen hallituspestin kanssa samanaikaisesti on aikataulujen ja kuormituksen kannalta haastavaa.

Valittavan hallituksen toimikausi on kalenterivuosi, mutta valitut hallituksen jäsenet aloittavat tehtäviinsä perehtymisen jo tämän vuoden puolella. TREYn toimiston sisäisten prosessien, toiminnan ja arjen kaksikielisyys on vielä alkutaipaleellaan. Ylioppilaskunnan hallintokieli on suomi, mutta hallituksessa toimiminen on mahdollista myös englantia asiointikielenään käyttäville opiskelijoille.

Hallituksen kokoonpano

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja 5-11 hallituksen jäsentä. Edustajisto määrittelee hallituksen koon vuosittain valinnan yhteydessä. Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat. Ylioppilaskunnassa on toimintasektoreita tapahtumista koulutuspolitiikkaan ja viestinnästä kansainvälisten asioiden kautta sosiaalipolitiikkaan. Hallituksen jäsenet saavat sektorien mukaiset työntekijät työpareikseen. Sektoreista huolimatta suuri osa hallituksen työskentelystä on yhdessä tekemistä!

Hallitukseen hakeminen

Julkaisemme hakulomakkeen maanantaina 9.11. klo 11.00 omassa uutisessaan nettisivuillamme! Julkaisemme hakijoiden tietoja nettisivuille sitä mukaa, kun hakijoita ilmaantuu. Lomakkeen täyttämisen yhteydessä voi toimittaa muita mahdollisia hakumateriaaleja, kuten esittelyvideon tai flayerin, mutta näitä ei edellytetä hakijoilta. Lomakkeen voi täyttää 17. marraskuuta asti, jolloin järjestetään hakijoille yhteinen paneeli klo 15-17. Myös 26. marraskuuta järjestettävässä edustajiston kokouksessa, jossa valinta tehdään, voi vielä asettua ehdolle. Huomioithan, että edaattorit ehtivät tutustua sinuun paremmin, jos täytät lomakkeen ja osallistut paneeliin.

TREYn istuva hallitus järjestää hallitusinfon maanantaina 9.11. klo 16-18 Zoomissa. Hallitusinfossa kerrotaan tarkemmin TREYn toimintasektoreista ja työskentelystä hallituksessa. Hallitusinfon tallenne päivitetään infon jälkeen TREYn nettisivuille.

Lisätietoja hallitukseen hakemisesta antavat puheenjohtaja Annika Nevanpää (puheenjohtaja@trey.fi, 050 361 2845) ja pääsihteeri Venla Monter (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854).