Hallinnon opiskelijaedustajien haut jatkuvat

Olemme avanneet uudestaan kolmeen tiedekuntaneuvostoon hallinnon opiskelijaedustaja hakuja. Haut ovat auki 18.10. asti.

Tällä kertaa haku on auki seuraavissa tiedekuntaneuvostoissa: Rakennettu ympäristö (BEN), Tekniikka ja luonnontieteet (ENS) ja Yhteiskuntatieteet (SOC). Lisätietoa nyt käynnissä olevasta hausta löydät TREYn Halloped-haku -sivulta. 

Hallinnon opiskelijaedustajana eli tuttavallisemmin hallopedina tiedekuntaneuvostossa pääset vaikuttamaan oman tiedekunnan asioihin koulutuksen, opetuksen ja tiedekunnan muun toiminnan osalta. Hallopedit toimivat tiedekuntaneuvostoissa täysivaltaisina jäseninä ja näin pääsevät oikeasti vaikuttamaan myös omiin opintoihin liittyviin asioihin. Toimiminen hallopedina on myös hyvää kokemusta tulevaisuuden varalta. Hallopedina opit lisää muun muassa kokoustamisesta, opiskelijavaikuttamisesta sekä neuvottelutaidoista. Hallopedeille maksetaan myös kokouspalkkiota ja toiminnassa aktiivisesti mukana olemisesta on mahdollista saada opintopisteitä.

Halloped-toiminnasta ja käynnissä olevista hauista saat aina lisätietoa TREYn koulutuspoliittiselta asiantuntijalta Tiialta. Tiian yhteystiedot löydät Yhteystiedot -sivultamme.

Lähde sinäkin mukaan opiskelijavaikuttamisen ihmeelliseen maailmaan!!