Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi täydennyshaussa

Olemme avanneet hallopedien täydennyshaut kolmeen tiedekuntaneuvostoon ja koulutusneuvostoon. Haemme opiskelijaedustajia seuraaviin toimielimiin:

  • Koulutusneuvosto: 1 varajäsen
  • Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekuntaneuvosto: 1 varajäsen
  • Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekuntaneuvosto 2 varajäsentä
  • Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaneuvosto: 4 varajäsentä

Haut on auki 3.-20.2.2022 ja toimikaudet valittavilla hallopedeilla alkavat heti päätöksenteon jälkeen.

Lisätietoa hausta, hakukuulutukset ja linkit hakulomakkeisiin löydät TREYn halloped-haku -sivulta.


Hallinnon opiskelijaedustajia kutsutaan tuttavallisemmin hallopedeiksi. He ovat opiskelijoiden edustajina yliopistomme hallinnon toimielimissä. Ylioppilaskunta nimittää hallopedeja mm. konsistoriin, koulutusneuvostoon ja tiedekuntaneuvostoihin. Opiskelijaedustajien työ on ensiarvoisen tärkeää, sillä sitä kautta opiskelijoiden näkökulmat ja ääni pääsevät kuuluviin opetuksen ja yliopiston kehittämisessä.

Halloped-tehtäviä varten ei tarvitse olla opiskelijavaikuttamisen konkari tai kokoustamisen asiantuntija. Mikäli olet kiinnostunut opiskelujen ohessa ajamaan ja valvomaan kaikkien opiskelijoiden etuja, olet kuin luotu hallopediksi. Hallopedin viran kautta pääset osalliseksi opiskelijavaikuttamisen ihmeellistä maailmaa!

Lisätietoja hallinnon opiskelijaedustajien toiminnasta antaa koulutuspoliittinen asiantuntija Tiia Virtanen, jonka yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.