Hallopedien täydennyshaku on käynnissä!

TREY etsii opiskelijaedustajia koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon (YVVneuvosto), muutoksenhakulautakuntaan ja kahteen tiedekuntaneuvostoon. Opiskelijaedustajien täydennyshaku on käynnissä 14.1.-31.1. HUOM! Rakennetun ympäristön tiedekuntaneuvoston hakuaikaa on pidennetty 3.2.2019 asti.

Etsimme

Haku tapahtuu halloped.fi -sivuston kautta, kirjautumalla tuni.fi -tunnuksilla Tampereen ylioppilaskunnan sivustolle. Jokaiselle avoimelle haulle on avattu oma hakukohde sivustolle. Linkit löytyvät klikkaamalla yllä olevia toimielimiä. Hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi motivaatio ja kiinnostus, tehtävän kannalta oleellinen kokemus sekä hakijan tiedekunta ja tutkinto-ohjelma. Lisäksi tiedekuntaneuvostojen haussa vain kyseisen tiedekunnan opiskelijat voivat tulla valituiksi tiedekuntaneuvostoon.

Koulutusneuvostoon, YVVneuvosto ja muutoksenhakulautakunnan täydennyshaun hakukuulutus on luettavissa täällä.

Kasvatustieteiden ja kulttuurin sekä Rakennetun ympäristön tiedekuntien tiedekuntaneuvostojen täydennyshakukuulutus on luettavissa täällä.

Lisätietoa hallopedtoiminnasta ja toimielimistä voi kysyä TREYn koulutuspoliittiselta asiantuntijalta, tiia.virtanen[at]trey.fi, p. 040 713 0077, TG: @treytiia