Haluatko mukaan tamperelaisen ylioppilasmedian ensiaskeleille?

TREYn uusi ylioppilasmedia alkaa ilmestyä syksyllä. Hae mukaan toimitusneuvostoon ja ole mukana vaikuttamassa median ensimetreihin!

Ylioppilasmedian toimintaa ohjaa toimitusneuvosto. Sen tehtävänä seurata median toimintaa, tehdä mediaa koskevia päätöksiä ja pitää yhteyttä päätoimittajan kanssa. Neuvosto tekee päätökset muun muassa median ilmestymispäivistä, julkaisualustasta ja fyysisten numeroiden painosmääristä. Neuvostossa pääset osallistumaan myös median budjetin laatimiseen, jonka osalta työ ajoittuu jo toukokuulle.

Toimitusneuvostoon kuuluu kuusi jäsentä, joista yksi on TREYn hallituksen jäsen ja vähintään yksi kuuluu edustajistoon. Neljä paikkaa on vapaina ihan kenen tahansa haettaviksi.

Siis kenen tahansa! Neuvoston kuudesta paikasta vähintään neljä täytetään opiskelijoilla, mutta pari muutakin mahtuu mukaan. Nämä edustajat voivat olla vaikka alumneja, henkilökuntaa tai muita aiheesta kiinnostuneita.

Neuvostopesti ei muodostu kohtuuttomaksi taakaksi, sillä ensimmäinen toimitusneuvosto on luonteeltaan väliaikainen. Kokoonpanoa tarkastellaan uudestaan jo syksyllä, kun edustajisto tekee loput ylioppilasmediaa koskevat päätökset.

Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta yhtään mistään, vaan tärkeämpää on kiinnostus ylioppilasmedian toimintaa ja ylioppilaskunnan päätöksentekoa kohtaan. Pyrimme kokoamaan neuvostosta monialaisen ja edustavan, jotta yhteisömme ääni kuuluisi siinä mahdollisimman laajasti.

Toimitusneuvostolla on vuodessa yksi sääntömääräinen kokous, muutoin se kokoontuu tarpeen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.5.2020 mennessä osoitteeseen aapo.laakso(at)trey.fi. Lisätietoja antaa ylioppilasmedian päätoimittaja Aapo Laakso sähköpostitse tai Telegramissa @treyaapo. Päätoimittajan sähköposti on aina avoinna myös juttuideoille ja avustajatarjokkaille!