Järjestö, hae TREYn lukuvuosikalenterin toimittajaksi!

TREYn lukuvuosikalenteri on kaikille jäsenillemme maksuton jäsenpalvelu, ja jokainen opiskelija voi noutaa itselleen oman kalenterin vapaasti palvelupisteiltämme tai Kaupin ja Porin kampuksilta.

Lukuvuosikalenteri sisältää perinteisen kalenterinäkymän lisäksi muun muassa jokaiselle opiskelijalle hyödyllisen infopaketin yliopistosta, ylioppilaskunnasta ja opiskelijaelämästä, sekä tietoa ylioppilaskunnan yhdistysasemassa olevien järjestöjen tapahtumista.

Haemme nyt yhtä yhdistysasemassamme olevaa järjestöä lukuvuosikalenterin 2021-2022 toimittajaksi! Lukuvuosikalenteria toimittavan järjestön vastuulla ovat lukuvuosikalenterin tilaus ja taitto ylioppilaskunnalta saatujen sisältöohjeiden mukaan sekä mainosmyynti kalenteriin. Korvaukseksi järjestö saa tehdyn mainosmyynnin tulot vähennettynä ylioppilaskunnalle maksettava provisio, jonka suuruus neuvotellaan yhdessä valitun toimittajajärjestön kanssa.

Mikäli järjestösi haluaa lähteä lukuvuosikalenterin toimittajaksi, voitte toimittaa vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja projektisuunnitelman, jossa kuvailette järjestönne näköisen projektin toteuttamisen, osoitteeseen paasihteeri@trey.fi 6.12.2020 mennessä.

Lukuvuosikalenterin toimittaja valitaan TREYn hallituksen kokouksessa 10. joulukuuta. Valitun järjestön kanssa tehdään erillinen sopimus, jossa käydään tarkemmin läpi projektin ehdot ja aikataulu. Kalenterin tulee olla valmis ja ylioppilaskunnan toimistolla valmiina jaettavaksi elokuun 2021 alkuun mennessä.