Järjestö tai bändi! Tule osaksi ensimmäistä TR3festiä!

TR3fest kokoaa yhteen kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat tapahtumarikkaille festareille Kuivaamoon tiistaina 18. helmikuuta! Tämä urbaani kaupunkifestari pitää sisällään rentoa meininkiä, musiikkia, toimintapisteitä ja ruokakojuja! TR3festin järjestävät Tampereen ylioppilaskunta, Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ja Tampereen ylioppilaskunnan tapahtumajaosto Kollektiivi yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Järjestö, tule pitämään toimipistettä!

Haemme nyt järjestöjä pitämään toimipisteitä osana TR3festin mahtavaa ohjelmaa! Haluamme tapahtumalla tuoda esiin tamperelaista korkeakouluyhteisöä ja sen taitoja. Järjestöjen toimipisteet ovat käynnissä klo 19-23 tapahtumapäivänä. Jos järjestö voi pitää toimipistettä vähemmän aikaa kuin neljä tuntia, on siitä selkeästi mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Toimipiste voi olla mitä tahansa pomppulinnasta tietovisoihin tai beer pongiin! Toivomme, että järjestöt voivat tarjota osallistujille hauskaa ajanvietettä esitellen samalla järjestökenttämme moninaisuutta!

Lomakkeella esittelet järjestön ja kerrot kattavasti ideastanne toimintapistettä varten. Mukaan otettavat järjestöt valitaan mielenkiintoisimpien ideoiden perusteella! Hae mukaan Jotform-lomakkeella täällä ennen kuun vaihdetta.

Bändi, tule soittamaan TR3festeille!

TR3fest on myös huikea mahdollisuus bändille päästä näyttämään taitojaan! Haemme korkeakouluyhteisön sisältä kahta opiskelijabändiä, ja kaikki genret funkista heviin ja duosta orkesteriin ovat tervetulleita! Esiintymisaika on puoli tuntia ja keikkapalkkio 400 euroa. Hae mukaan Jotform-lomakkeella täällä ennen kuun vaihdetta. TREYn yhdistysasemassa olevat järjestöt voivat ilmoittaa bändinsä myös TREYn bändipankkiin myöhempää käyttöä varten.