Kangistaako pakkanen? Tule harjoittelijaksi Visiirin lämpimään toimitukseen

Opiskelija! Onko pimeys sietämätöntä? Jäytääkö sydäntalven kylmyys luita ja ytimiä myöten? Tekisikö mieli tehdä jotain ihan muuta kuin opiskella? Onko yliopiston tukema harjoittelu vielä käymättä?

Tampereen ylioppilaslehti Visiiri kaipaa kevääksi 2022 uutta toimitusharjoittelijaa!

Visiiri on kuusi kertaa vuodessa nelivärisenä printtinä ilmestyvä ylioppilaslehti, jossa on tasan kuusikymmentä sivua. Lisäksi julkaisemme verkkolehteä.

Tehtävän kuvaus

Harjoittelijan tehtävänä on toimittajan työ osana Visiiri-lehden toimitusta. Työtehtävät ovat juttujen ideointia, tiedonhankintaa, haastatteluja ja kirjoittamista. Valokuvaamaan joutuu ja taittamaan voi päästä. Tehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien toiveiden mukaan.

Edellytämme hakijalta harjoittelun mahdollistavassa vaiheessa olevia opintoja ja mahdollisuutta yliopiston 4 kuukauden harjoittelutukeen.

Harjoittelu ajoittuu tammi-toukokuulle. Tehtävään valitulla on mahdollisuus vaikuttaa harjoittelun tarkkaan alkamisajankohtaan.

Etsimällämme henkilöllä on

  • tuntuvissa määrin omia juttuideoita
  • kiinnostusta yliopisto- ja opiskelijamaailmaa kohtaan
  • intoa ja kuntoa työskennellä pienessä toimituksessa

Tarjoamme toimitusharjoittelijalle

  • lämpimät ja katetut työtilat keskustakampuksen E-siivessä
  • boheemin työyhteisön
  • kuukausittaisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta
  • johdatusta joukkoviestinnän valtateillä
  • mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja ajoittaiseen etätyöhön

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta ja työstä maksetaan lehdistön työehtosopimuksen mukainen harjoittelijapalkka.

Päätoimittaja Aapo Laakso vastaa tiedusteluihin puhelimitse 7.12. kello 10-14 numerossa 044 901 3984. Sähköpostilla tai Telegramilla (@suurvisiiri) voi lisätietoja kysellä milloin vain.

Hakemukset vastaanottaa 9.12. mennessä päätoimittaja Aapo Laakso (aapo.laakso@trey.fi), sähköpostin otsikoksi HAKEMUS TOIMITUSHARJOITTELIJAKSI (muista all caps).