Kansainvälisten opiskelijatuutorien haku käynnissä 7.3. asti!

Hae kansainväliseksi opiskelijatuutoriksi!

Oletko kiinnostunut auttamaan yhteisömme uusia kansainvälisiä opiskelijoita tutustumaan Suomeen? Haluatko oppia ryhmänohjaustaitoja ja järjestelmällisyyttä? Kiinnostaako kansainvälistyminen koti-Suomesta käsin? Hae Tampereen yliopiston kansainväliseksi opiskelijatuutoriksi! Mukaan haetaan opiskelijoita kaikilta Tampereen kampuksilta.

Haemme tuutoreita sekä vaihto-opiskelijoille että englanninkielisissä tutkinto-ohjelmissa aloittaville opiskelijoille. Haku järjestetään 22.2.-7.3. välisenä aikana ja hakijoiden tulee täyttää TREYn hakulomake. Tuutorivalinnat tehdään maaliskuun puolessa välissä, ja pakolliset tuutorikoulutukset järjestetään etänä pian sen jälkeen. Löydät lisää tietoa kv-tuutoroinnista ja pääset täyttämään hakulomakkeen TREYn nettisivuilla.

Syyslukukauden 2021 tuutorointi alkaa elokuussa uusien opiskelijoiden vastaanottamisella ja yliopiston järjestämällä Welcome Weekillä, joka käynnistyy 23. elokuuta. Seuraamme koronavirustilannetta ja sen vaikutusta kv-opiskelijoiden vastaanottoon läpi kevään ja kesän, ja tiedotamme valittuja tuutoreita aiheesta aktiivisesti.

Jos sinulla on kysyttävää kv-tuutorihausta tai tuutoroinnista yleisesti, ole yhteydessä TREYn tuutorointisektoriin (tuutorointi@trey.fi). 

Hae mukaan auttamaan yhteisömme uusia jäseniä!