Lisää halloped-paikkoja avoinna!

Syksyn täydennyshaut saatiin joiltain osin jo pakettiin, joten nyt on hyvä lähteä jatkamaan uusien halloped-toiminnasta kiinnostuneiden etsimistä. Tällä kertaa olemme avanneet haut konsistoriin, koulutusneuvostoon, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostoon sekä kolmeen tiedekuntaneuvostoon. Hakuaika näihin tehtäviin on auki 20.10.-4.11.2021.

Halloped-toiminta on hyvä paikka hypätä mukaan opiskelijavaikuttamisen maailmaan. Olisitko sopiva hallopediksi? Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä, olet juuri oikea henkilö: Haluatko pystyä vaikuttamaan oman tutkinto-ohjelmasi asioihin? Onko sinulla kiinnostusta oppia uusia taitoja kokoustamisesta ja päätöksenteosta yliopistolla? Haluatko tuoda esille opiskelijanäkemyksiä erilaisissa toimielimissä?

Tiedekuntaneuvostot ovat esimerkiksi erinomaisia paikkoja aloittaa halloped-toimintaa ja niissä pärjää motivaatiolla ja perusymmärryksellä omasta tiedekunnasta. Koulutusneuvostossa tärkeintä on kiinnostus opetuksen kehitykseen ja siihen liittyvään valmistelutyöhön. Yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvostossa pääset mukaan vaikuttamaan siihen millaisessa vuorovaikutuksessa yliopistoyhteisö ja muu yhteiskunta on. Konsistorissa pääsee mukaan koko yliopiston koulutukseen, tutkimukseen ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen liittyvässä päätöksenteossa. Koulutusneuvosto, yhteiskunnallisen vuorovaikuttamisen neuvosto sekä konsistori vaativat hieman laajempaa ymmärrystä toimielimen toiminnasta ja yliopistosta, mutta näissäkin oma kiinnostus ja motivaatio olla mukana vaikuttamassa ovat tärkeintä.

Lisätietoa aukiolevasta hausta, hakukuulutukset ja muuta informaatiota löydät TREYn halloped-haku sivulta.