Mitä mieltä opiskelijat ovat? Vaikuta ylioppilaskunnan uuteen linjapaperiin

TREYn linjapaperia päivitetään ensi talvena, kun uusi edustajisto aloittaa toimintansa marraskuussa järjestettävien vaalien jälkeen. Nyt opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä aloitteita siitä, millaisiin asioihin linjapaperissa tulisi ottaa kantaa.

TREYn uusi edustajisto valitaan vaalein marraskuussa 2020, ja uuden edustajiston toimikausi alkaa tammikuussa 2021. Periaatteena on, että kukin edustajisto vastaa ylioppilaskunnan edistämistä linjoista ja linjojen määrittelystä.

Aloitamme nyt linjapaperin päivitystarpeiden kartoittamisen. Mihin aiheeseen ylioppilaskunnan tulisi mielestäsi ottaa kantaa? Nyt on loistava mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaisin linjoin ylioppilaskunnan vaikuttamistyötä tehdään vuosina 2021–2022.

Nykyiseen linjapaperiin voit tutustua TREYn verkkosivuilla täällä. Linjapaperissa määritellään ylioppilaskunnan vaikuttamistavoitteet ja se ohjaa hallituksen ja työntekijöiden päivittäistä edunvalvontatyötä.
Jätä rohkeasti pieni tai suuri aloitteesi tämän Jotform-lomakkeen kautta. Yhteisön kommentointiaika päättyy 4.9. klo 23.59. Tämän jälkeen TREYn hallitus ryhtyy valmistelemaan linjapaperin päivittämistä yhdessä edustajiston kanssa. Valmis linjapaperi on tarkoitus hyväksyä edustajiston kokouksessa tammi-helmikuussa 2021.