Nyt arvioidaan tutkintosäännön ja arviointiohjeen muutostarpeita

Miksi sähköisiä tenttikertoja ei ole kolmea? Tulisiko arviointeihin tulla yhtenäisempiä sääntöjä? Nyt on aikasi vaikuttaa! Anna kommenttisi TREYlle 2.2. mennessä.

Tampereen yliopistolla on käynnissä tutkintosäännön ja arviointiohjeen muutostarpeiden arviointi. Muutostarpeita arvioidaan niin tiedekunnissa, kielikeskuksessa, erilaisissa palveluyksiköissä sekä ylioppilaskunnassa. Eri tahoilta on pyydetty lausuntoa aiheeseen liittyen ja nyt on siis aika vaikuttaa kaikkiin muutostarpeisiin.

Kommentointi on siis nyt käynnissä ja maaliskuussa aihe menee koulutusneuvoston keskusteluun. Tämä tarkoittaa sitä, että tutkintosäännöstä ja arviointiohjeesta kerätään kommentteja nyt tammi-helmikuun vaihteessa. TREY toivoo kommentteja niin järjestöiltä kuin yksittäisiltä opiskelijoilta. Jokaisen opiskelijan mielipide on tärkeä ja mahdollistaa toiminnan kehittymistä kohti joustavampaa yliopisto-organisaatiota.

Omat tai ainejärjestösi kommentit voit antaa oheisten lomakkeiden avulla:

Kommentointi näiden lomakkeiden kautta päättyy sunnuntaina 2.2.2020. Kaikki kommentit huomioidaan laadittaessa TREYn lausuntoa tutkintosäännön ja arviointiohjeen muutostarpeiden arviointiin.

Lisätietoa tutkintosäännön ja arviointiohjeen kommentoinnista antaa TREYn koulutuspoliittinen asiantuntija Tiia Virtanen, puh. 0407130077, tiia.virtanen@trey.fi.