Opiskelijajäseniä TOASin valtuuskuntaan

Oletko kiinnostunut asuntorakentamisesta Tampereella tai opiskelijoiden asumisolosuhteiden kehittämisestä ympäristöystävällisempään tai yhteisöllisempään suuntaan? Meillä on sinulle sopiva luottamuspaikka!

TOASilla, eli Tampereen opiskelija-asuntosäätiöllä, on 26-paikkainen valtuuskunta, joka on hyvä ja kevyt paikka tutustua opiskelija-asumiseen. Etsimme nyt opiskelijaedustajia valtuuskuntaan täydennyshaulla, joka on auki 14.2.-19.2.

Valtuuskunnan tärkein tehtävä on valvoa TOASin toimintaa. Valtuuskuntaan kuuluu 26 jäsentä, joista 20 on säätiön taustayhteisöjen (eli ylioppilaskunnan) valitsemia, neljä valtuuskunnan valitsemia ja kaksi asukkaiden edustajia. Valtuuskunta valitsee säätiön hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet sekä tilintarkastajayhteisön. Lisäksi valtuuskunta voi tehdä aloitteita TOAS:n hallitukselle, joten hyvät ideat ovat tervetulleita! Kokouksia on pääsääntöisesti kaksi vuodessa ja niistä saa pienen tavaralahjan. Toimikausi kestää 2 vuotta, eli vuoden 2020 loppuun. Sinun ei tarvitse olla läsnäoleva opiskelija koko tuota aikaa. Valtuuskunnan työskentelykieli on suomi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi TREYn sosiaalipoliittiselle asiantuntijalle osoitteeseen milka.hanhela(at)trey.fi viimeistään tiistaina 19.2. Valtuuskunnan paikat täytetään TREYn edustajiston seuraavassa kokouksessa 27.2.