Opiskelijakortti löytyy nyt myös Tuudo-sovelluksesta!

TREY ja Tamko aloittavat yhteistyön Tuudon kanssa.

Tampereen yliopiston läsnä olevat tutkinto-opiskelijat voivat käyttää nyt myös Tuudon opiskelijakorttia.Tuttu opiskelijakortti on ottanut mobiilimuodon Tuudo-sovelluksessa, jonka voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista omalle mobiililaitteelle, kuten puhelimelle tai tabletille. Kortin lisäksi opiskelijat löytävät Tuudosta paikalliset Opiskelijan Tampere -edut.

Tuudosta löytyvällä opiskelijakortilla käyttäjä on oikeutettu tuttuun tapaan valtakunnallisiin opiskelijan etuihin, kuten opiskelijahintaiseen lounaaseen sekä alennuksiin mm. VR:n ja Matkahuollon palveluissa. Opiskelijakortilla pääsee hyödyntämään paikallisia Opiskelijan Tampere -etuja. Paikallisten etujen lisäksi Tuudosta löytyy lisää opiskelijoille suunnattuja etuja ja tarjouksia valtakunnallisesti. Etujen ja opiskelijakortin ohella Tuudosta löytyy TREYn oma palveluvalikko . TREYn sisältöjä käyttäjä pääsee helposti selaamaan Tuudon sivuvalikon kautta. Tuudossa voi kätevästi selata myös opiskelijaravintoloiden ruokalistoja.

Lue lisää Tuudosta ja sen asentamisesta nettisivuiltamme!

Teknisissä ongelmatilanteissa käyttäjä voi aina olla yhteydessä Tuudon asiakaspalveluun info@tuudo.fi tai suoraan Tuudon sivuvalikosta löytyvän Ota yhteyttä -osion kautta.