Haemme pääsihteeriä johtamaan ylioppilaskunnan toimintaa ja henkilöstöä!

This position requires fluent skills in Finnish.

Haluatko merkityksellisen ja haastavan työpaikan, jossa pääset oppimaan uutta, kehittämään ylioppilaskunnan organisaatiokulttuuria, johtamaan henkilöstöä ja tukemaan ylioppilaskunnan toimiston ja luottamushenkilöiden työtä?

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen ja asiantuntevaan työyhteisöönsä pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, innostavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä näköalapaikan julkisyhteisön johtamiseen.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on noin 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on 16, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Pääsihteeri johtaa ylioppilaskunnan toimistoa, kehittää ylioppilaskunnan toimintaa, johtaa vaikuttamistyötä, hoitaa edustustehtäviä ja pitää yhteyttä sidosryhmiin sekä vastaa ylioppilaskunnan taloudesta ja hallinnosta. Pääsihteerin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat myös esittelijänä ja sihteerinä toimiminen hallituksen, edustajiston ja valiokuntien kokouksissa sekä edellisiin liittyvät suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Tampereen ylioppilaskunta on nuori organisaatio, joten työssä korostuu organisaatiokulttuurin kehittäminen, strateginen osaaminen, henkilöstöjohtaminen ja kumppanuuksien vahvistaminen.

Millaista henkilöä etsimme?

Pääsihteeriltä edellytämme johtamis- ja organisointitaitoja, kokemusta vaikuttamistyöstä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrystä ylioppilaskuntatoiminnasta ja siihen liittyvästä sääntelystä. Etsimämme henkilö on opiskelijahenkinen, joustava, paineensietokykyinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen. Työssä menestyminen edellyttää taloushallinnon tuntemusta, hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Edellytämme halua kehittää organisaatiomme toimintakulttuuria ja työskentelyprosesseja, ja arvostamme kokemusta toiminnan kehittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä energisessä ja innostavassa työympäristössä. Työ on monipuolista, haastavaa, itsenäistä ja vastuullista. Tarjoamme lounas-, kulttuuri- ja työmatkaedun sekä laajat työterveyspalvelut.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa 2022. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kokonaistyöaikaa. Työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Tehtävästä maksetaan 3100–3300 euron suuruinen palkka, joka määrittyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Palkallinen perehdytys tehtävään järjestetään sovitusti ennen työsuhteen alkua.

Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Pääsihteerin rekrytointiprosessi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemukset, ansioluettelo ja vastaus ennakkotehtävään toimitetaan pdf-muodossa otsikolla “Hakemus pääsihteeriksi” osoitteeseen oke.rouhe@trey.fi. Hakemukset, ansioluettelo ja vastaus ennakkotehtävään tulee jättää viimeistään 23.10.2022.

Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastattelut ajoittuvat viikolle 43. Haastattelujen perusteella osa hakijoista kutsutaan haastateltaviksi edustajiston iltakouluun marraskuun alussa. Pääsihteerin valintapäätös tehdään edustajiston kokouksessa marraskuussa. Olemme kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin yhteydessä rekrytointiprosessin aikana.

Ennakkotehtävä

Tehtävänanto: Tee vapaamuotoinen esitys vastauksestasi tehtävään. Jatkoon päässeet hakijat esittelevät tehtävän rekrytointiryhmän haastattelussa.

Ennakkotehtävän esittely: Johtaminen on monilta osin ihmisten kanssa toimimista. Ajoittain pääsihteerin tehtävässä pääset ratkaisemaan moninaisia haasteita liittyen niin henkilöstön työn organisointiin kuin erilaisiin konfliktitilanteisiin.

Kerro esimerkki omalta uraltasi, jossa olet päässyt ratkaisemaan organisaatiossa olevaa haastetta. Esittele miten pyrit ratkaisemaan tätä haastetta. Kerro myös mitä opit ja mitä olisit tehnyt toisin, jos voisit elää tilanteen uudelleen.


Lisätietoja pääsihteerin tehtävistä ja hakuprosessista:

TREYn pääsihteeri Roope Tukia, 050 361 2854, roope.tukia@trey.fi

TREYn hallituksen puheenjohtaja Aleksi Niemi, 050 361 2845, puheenjohtaja@trey.fi