Rekry: Etsimme arkistoharjoittelijaa kevääksi tai syksyksi 2024

This position requires fluent Finnish skills.

Tule arkistoharjoittelijaksi Tampereen ylioppilaskuntaan! TREYn arkistoharjoittelijan tehtäviin kuuluvat ylioppilaskunnan arkiston järjestäminen, arkistoitavan aineiston saattaminen arkistointikelpoiseksi (arkistolaitoksen ohjeiden mukaisesti seulottu, järjestetty, luetteloitu ja koteloitu), sekä arkistointiprosessin kehittäminen ja dokumentointi.

Tarjoamme harjoittelijalle suunnitelmallisen työnohjauksen, työtilan ja -välineet, haastavia, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä innostavan ja inspiroivan työympäristön. Odotamme hakijoilta järjestelmällisyyttä, suomen kielen erinomaista hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus arkistoinnista, dokumentoinnista ja opiskelijajärjestötoiminnasta.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan vähintään kolme kuukautta ja enintään viisi kuukautta. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1 119,20 euroa kuukaudessa (1399/37½*30). Toivomme, että harjoittelija täyttää yliopiston myöntämän harjoittelutuen kriteerit. Harjoittelijan viikkotyöaika on 30 tuntia. Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin, mutta työn luonteen vuoksi etätyö ei ole mahdollista.

Haku on auki 2.4.2024 kello 23.59 saakka, jonka jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemukset lähetetään otsikolla ”Arkistoharjoittelija” sähköpostitse osoitteeseen oke.rouhe@trey.fi. Mainitse hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan harjoittelusi. Kerro myös oletko hakenut yliopiston harjoittelutukea tai muuta vastaavaa tukea. Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Lisätietoja antaa TREYn keskustakampuksen palvelutiskin aukioloaikoina jäsenpalveluassistentti Joni Pelkonen, puhelin: 044 361 0210, sähköposti: joni.pelkonen@trey.fi