Rekry: Haemme tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijaa!

This position requires fluent skills in Finnish.

Palatko halusta koordinoida ikimuistoisten opiskelijatapahtumien järjestämistä ja kehittää tamperelaista opiskelijakulttuuria? Onko sinulla itsenäinen ja järjestelmällinen työote, visioita tapahtumakonsepteista sekä vahva tausta tapahtumien järjestämisestä ja suunnittelusta?

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mahdollisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan tamperelaisen opiskelijaelämän keskiössä ja tilaisuuden kehittää ylioppilaskunnan tapahtumatoimintaa ja yhteisöllisyyttä.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on 19 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on 16, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Haemme opiskelijayhteisöä tuntevaa henkilöä vastaamaan TREYn tapahtumien suunnittelusta ja käytännön järjestelyiden koordinoinnista. Pääsääntöisiin työtehtäviin kuuluu vuosittaisten tapahtumien (kuten Järjestöstartin, Fuksisuunnistuksen, vuosijuhlien, yliopiston avajaispäivän sekä TREYn wapputapahtumien) käytännön järjestelyistä huolehtiminen ja sisällön suunnittelu sekä viestintä ja markkinointi. Lisäksi tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö ylioppilaskunnan hallituksen ja erityisesti sen tapahtumavastaavien kanssa sekä TREYn vapaaehtoisten ja järjestöjen kanssa. Lisäksi tapahtuma- ja yhteisöasiantuntija vastaa TREYn alumniyhteistyöstä.

Tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijan säännöllinen työaika on 30 tuntia viikossa. Työhön sisältyy satunnaisia iltatöitä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Vankkaa kokemusta erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä
 • Ideoita ja intoa opiskelijayhteisön yhteisöllisyyden ja tapahtumakulttuurin kehittämiseen
 • Hyvät tapahtumien järjestämiseen liittyvät tietotekniset ja taloudenhoidolliset taidot
 • Erinomaiset projektinhallintataidot
 • Kokemusta tapahtumien viestinnästä ja markkinoinnista tai intoa oppia siitä
 • Opiskelijahenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • Erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito
 • Lisäksi eduksi katsomme korkeakouluopintoja, opiskelijatapahtumien ja tamperelaisen opiskelijayhteisön tuntemuksen sekä kiinnostuksen TREYn vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Eduksi lasketaan myös kokemus tiimin ohjaamisesta.

Tarjoamme tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijalle

 • mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan tapahtumaperinteiden ylläpitoon ja luomiseen sekä tamperelaisen korkeakouluyhteisön yhteisöllisyyden rakentamiseen
 • mahdollisuuden kehittyä tapahtuma-ammattilaisena sekä asiantuntijana
 • lounas-, kulttuuri- ja työmatkaedun
 • mahdollisuuden hybridityöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijan työtehtävä on vakituinen, ja työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta (palkkaluokka III) ja täten pohjapalkaksi ilman lisiä muodostuu 1686,50 euroa kuukaudessa.

Toivomme hakijoita eri sukupuolista ja taustoista.

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera 28.7.2024 mennessä osoitteeseen paasihteeri@trey.fi otsikolla ”Hakemus tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijaksi”.

Lisätietoja hausta ja tapahtuma- ja yhteisöasiantuntijan tehtävästä: Pääsihteeri Adam Zeidan, paasihteeri@trey.fi, puh. 050 3612854

Huomaathan, että haku on auki lomakaudella. Suosimme yhteydenottoja sähköpostilla!