Rekry: Toimittajan töitä syksyksi? Hae harjoitteluun Visiiri-lehteen!

Opiskelija! Kaipaako syyslukukautesi toimintaa? Huvittaisiko tehdä jotain ihan muuta kuin opiskella? Onko työharjoittelu vielä käymättä?
Tampereen ylioppilaslehti Visiiri hakee syyslukukaudeksi 2024 uutta toimitusharjoittelijaa.

Visiiri on kuusi kertaa vuodessa printtinä ilmestyvä ylioppilaslehti, jossa käsitellään laajasti opiskelijoita kiinnostavia ja koskettavia aiheita. Julkaisemme printtilehden lisäksi verkkolehteä ja sosiaalisen median sisältöjä.

Tehtävän kuvaus

Harjoittelijan tehtävänä on toimittajan työ osana Visiiri-lehden toimitusta. Työtehtävät ovat juttujen ideointia, tiedonhankintaa, haastatteluja, kirjoittamista, valokuvaamista sekä verkko- ja somejulkaisujen tekemistä. Tehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien toiveiden mukaan, ja halutessasi voit päästä myös esimerkiksi kuvittamaan tai tekemään videosisältöjä.

Edellytämme hakijalta harjoittelun mahdollistavassa vaiheessa olevia opintoja.

Harjoittelu ajoittuu elo–joulukuulle. Tehtävään valitulla on mahdollisuus vaikuttaa harjoittelun tarkkaan alkamispäivään, mutta lehden ilmestymistahdin kannalta työt tulisi pystyä aloittamaan elokuun alkupuolella.

Etsimällämme henkilöllä on

  •  ymmärrystä journalismin periaatteista
  • tuntuvissa määrin omia juttuideoita
  • oma-aloitteinen ote työskentelyyn
  • kiinnostusta yliopisto- ja opiskelijamaailmaa kohtaan
  • valmiuksia työskennellä pienessä toimituksessa

Tarjoamme toimitusharjoittelijalle

  • viihtyisät työtilat keskustakampuksen E-siivessä
  • boheemin ja dynaamisen työyhteisön
  • johdatusta joukkoviestinnän valtateillä
  • mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja ajoittaiseen etätyöhön

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta ja viikkotyöaika 37,5 tuntia. Työstä maksetaan lehdistön työehtosopimuksen mukainen harjoittelijapalkka.

Visiirin päätoimittaja Maria Muilu vastaa tiedusteluihin sähköpostitse tai Telegramissa (@visiirimaria).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.5.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen maria.muilu@visiirilehti.fi. Liitä mukaan mahdollisia juttunäytteitäsi (1–3 kpl) ja mainitse hakemuksessasi myös, oletko oikeutettu yliopiston harjoittelutukeen. Laita sähköpostin otsikoksi HAKEMUS TOIMITUSHARJOITTELIJAKSI.