Haemme sosiaalipoliittisen asiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen!

This position requires fluent skills in Finnish.

Onko opiskelijoiden hyvinvointi sinulle sydämen asia? Haluaisitko olla mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta? Kiinnostaako ylioppilaskunnan tekemä kaupunkivaikuttaminen ja kuntavaalityö? Mikäli vastasit kysymyksiin “kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö!

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä sosiaalipoliittisen asiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle joustavat työskentelymahdollisuudet, mahdollisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan tamperelaisen opiskelijaelämän keskiössä ja tilaisuuden kehittyä monipuoliseksi sosiaalipoliittisten asioiden asiantuntijaksi osana moniammatillista työyhteisöä.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on neljätoista, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Haemme opiskelijan toimeentuloon ja asumiseen perehtynyttä henkilöä vastaamaan neuvonta- ja vaikuttamistyöstä opiskelijan asumis- ja toimeentulokysymyksissä. Lisäksi toimit ylioppilaskunnan kaupunkivaikuttamisen asiantuntijana, ja pääset kuntavaalivuonna 2021 koordinoimaan ylioppilaskunnan vaalivaikuttamista. Työtehtäviisi kuuluu myös ylioppilaskunnan kestävän kehityksen työn organisointia.

Sosiaalipoliittisen asiantuntijan säännöllinen työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työhön saattaa sisältyä satunnaisia iltatöitä.

Tehtävässä on eduksi laaja-alainen ymmärrys siitä, kuinka erilaiset sosiaalipoliittiset kysymykset limittyvät toisiinsa ja vaikuttavat opiskelumahdollisuuksiin. TREYn sosiaalipoliittisella sektorilla työskennellään myös terveys- ja hyvinvointiasioiden parissa sekä koordinoidaan ylioppilaskunnan yhdenvertaisuustyötä, joten kiinnostus ja kokemus näistä teemoista on avuksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • kiinnostusta sosiaalipolitiikkaa, erityisesti opiskelijan toimeentulo- ja asumiskysymyksiä kohtaan
 • vaikuttamistyön tuntemusta
 • hyviä yhteistyö- ja ryhmätyöskentelytaitoja
 • oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ajanhallinta- ja organisointikykyä
 • kykyä oppia ja omaksua laajoja asiakokonaisuuksia tehokkaasti
 • hyvää suomen kielen taitoa ja kirjallista ilmaisukykyä

Eduksi katsotaan:

 • opiskelijan sosiaaliturvan kokonaisuuden tuntemus
 • yhteiskunta- tai sosiaalitieteelliset opinnot
 • Tampereen kaupungin toiminnan ja organisaation tuntemus
 • vahva englannin kielen taito

Arvostamme myös tamperelaisen opiskelijayhteisön tuntemusta ja perehtyneisyyttä ylioppilaskuntatoimintaan.

Tarjoamme sosiaalipoliittiselle asiantuntijalle

 • mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa ja innostavassa työympäristössä
 • monipuolisen ja haastavan, sekä itsenäisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistaan
 • lounas- ja kulttuuriedun
 • mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun lopussa. Määräaikainen työsuhde päättyy 31.7.2022. Määräaikaisuuden peruste on opintovapaan sijaisuus. Työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta (palkkaluokka III) lisineen.

Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera 7.9.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@trey.fi otsikolla ”Hakemus sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi”. Hakuajan päättymisen jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja hausta ja sosiaalipoliittisen asiantuntijan tehtävästä: pääsihteeri Venla Monter, puh. 050 3612854, sosiaalipoliittinen asiantuntija Milka Hanhela, puh. 050 361 2846.