Tampereen yliopisto siirtyy etäopetukseen maanantaista 16.3. alkaen.

Tampereen yliopisto varautuu uusiin linjauksiin ja valmistautuu etätyöskentelyyn. Henkilökunnan ja opiskelijoiden pitää hakea etätyöskentelyyn tarvitsemansa välineet (kannettavat tietokoneet, laturit yms.) yliopiston tiloista perjantain tai viimeistään viikonlopun aikana.

Yliopiston linjaukset ja ohjeet 13.3.

  • Kaikki yliopiston opetus (tiedekunnat, kielikeskus, avoin yliopisto) siirtyy etäopetukseen maanantaista 16.3. alkaen. Yksiköt tiedottavat opetuksen järjestämistavoista ja mahdollisista poikkeuksista mm. laboratorio-opetuksen ja kliinisen harjoittelun osalta henkilöstöään ja opiskelijoitaan erikseen.
  • Kaikki toimielimet kokoustavat etänä.
  • Lähtökohtaisesti yliopistolla vältetään fyysisiä lähikontakteja ja toimitaan etänä. Yliopiston toimintaa ei siirretä muualle. Väitöstilaisuuksien osalta linjataan myöhemmin erikseen.
  • Liikuntatoiminta keskeytetään huomisesta la 14.3. lähtien toistaiseksi. Neljä liikuntakeskusta (Atalpa, Tamppi-areena, TAMK keskus sekä Bommari) suljetaan 14.3. lähtien.

Koronatilanteesta tiedotetaan korkeakouluyhteisölle jatkuvasti päivittyvällä uutisella intran etusivulla, sekä toistaiseksi myös arkipäivisin sähköpostitse. Sähköpostit lähetetään kohderyhmästä riippuen osoitteista tuni.koronainfo@tuni.fi (koko yhteisö), tau.koronainfo@tuni.fi (yliopistoyhteisö) ja tamk.koronainfo@tuni.fi (TAMK-yhteisö). Näistä osoitteista tuleviin viesteihin ei voi vastata. Lisäksi koronavirustilanteesta tiedotetaan ulkoisilla verkkosivuilla. Pääasiallinen viestintäkanava on kuitenkin intranet. Koronatilannetta koskevat kysymykset: korona@tuni.fi

Intran uutinen täällä