Tampereen yliopiston kampusten aukioloajoista ja opetuksen järjestämisestä loppuvuodelle 2020 on tehty päätöksiä. Uudet linjaukset voimassa 28.9. alkaen.

Korkeakouluyhteisön yhteinen pandemiaryhmä käsitteli kokouksessaan 17.9. esityksen opintojen järjestämisestä ja kampusten aukioloista loppuvuodelle 2020. Kokouksen jälkeen korkeakoulujen johdot tekivät asiasta päätöksensä. Uudet linjaukset tulevat voimaan 28.9.

Opetus:

Opetus jatkuu toisessa periodissa pääsääntöisesti etänä 31.12. saakka. Välttämätön opetus, kuten laboratoriojaksot ja pienryhmäopetus, toteutetaan edelleen fyysisesti kampuksilla.

Yliopiston tilat:

Kampusten ovet ovat edelleen kiinni ja kulku tiloihin tapahtuu kulkukortilla. Tiloihin (esim. tietokoneluokat) kuljettaessa on käytettävä aina kulkukorttia seurannan mahdollistamiseksi. Käytä aina vain omaa kulkukorttiasi!

Opiskelijoiden kulkuoikeudet toimivat loppuvuoden ajan seuraavasti:

Kampusten 24/7 -alueet opiskelijoiden käytössä ma-la klo. 7.30-22.00. Sunnuntaisin kiinni.

  • Koskee seuraavia tiloja: Pinni A opiskelija-alue, Pinni B mikroluokka, Linnan hiljaisen työskentelyn lukusali sekä mikroluokka-alue, Arvo 1 oppimiskeskus ja koko Hervannan kampus (pois lukien kirjasto)

Muiden tilojen aukiolot palautuvat ma-pe osalta normaaliksi, eli tilat ovat käytettävissä ma-pe 7.30-20.00

  • Toiminnassa ma-pe 7.30-20.00 seuraavissa taloissa: Päätalo, Pinni A ja B, Linna, Virta ja Arvo 2
  • Lauantaisin klo. 7.30-15.00, keskustakampuksen Päätalo

Opiskelijajärjestöjen tilat ovat käytettävissä kyseisen rakennuksen aukioloaikojen ja kulkuoikeuksien puitteissa. Turvallisuusohjeistukset 2 metrin turvaväleistä ovat edelleen voimassa.  Info ja vartiointi varmistavat, että tilat ovat tyhjät klo. 20 tai klo. 22.

EXAM-tilat:

Exam-tilat ovat käytettävissä arkisin klo. 8-20.

Lauantaisin exam-tenttejä pääsee tekemään klo. 8-15 Hervannan kampuksella, keskustakampuksen Päätalossa sekä Pinni A:ssa.

Kirjasto:

Kaikki kirjaston tilat ovat auki ma-pe klo. 8-19. Kirjaston asiakaspalveluaika on arkisin klo. 10-16.

Ravintolat

Ravintolatoiminta on mahdollista arkisin klo 7.30-18 ja lauantaisin klo 8-15 kansallisia ja yhteisön ohjeita noudattaen. Tarkemmat aukioloajat löytyvät kunkin ravintolan omilta sivuilta. 

SportUni:

Aukioloajat palanneet normaaleiksi. Poikkeuksena SportUnilla on rajoituksia kävijämäärille ja ennakkoilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneille.

Yliopisto myös toivoo, että opiskelijat ottavat aktiivisesti käyttöön koronavilkku-sovelluksen. Lue lisää sovelluksesta täältä: https://koronavilkku.fi/

Lue lisää yliopiston linjauksista intrauutisesta täältä!