Tarjoamme keskustelutukea häirintää kokeneille tammi-helmikuussa 2021!

Loppuvuonna 2020 yhteisössämme käytiin vilkasta keskustelua seksuaalisesta ja sukupuoleen perustuvasta häirinnästä opiskelijakulttuurissa. Monet häirintää kokeneet ovat kertoneet omista kokemuksistaan ja asiaa on puitu laajalti myös mediassa. TREY haluaa olla mukana tukemassa häirintää kokeneita opiskelijoita, joten järjestämme yhteistyössä Nyyti ry:n kanssa keskustelutilaisuuksia aiheesta alkuvuoden 2021 aikana. Nyyti on valtakunnallinen järjestö, joka edistää opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä. Nyytin asiantuntijoilla on vankka kokemus opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemisesta.

Keskustelutilaisuuksia järjestetään kaksi. 28.1. järjestetään nettichat, jossa osallistujat voivat kertoa kokemuksistaan ja vaihtaa ajatuksia. 2.2. järjestetään Zoom, jonka tarkoituksena on syventyä teemaan ja tarjota mahdollisuus kertoa omista kokemuksistaan. Keskustelutilaisuuksien kohderyhmänä ovat sukupuoleen perustuvaa ja/tai seksuaalista häirintää kokeneet opiskelijat.

Chat 28.1. klo 18-20

Chatissa osallistujat pääsevät keskustelemaan häirinnän ja epäasiallisen kohtelun kokemuksista turvallisessa ympäristössä. Keskustelua ovat fasilitoimassa Nyytin asiantuntijat ja TREYn häirintäyhdyshenkilöt. Jokainen saa osallistua keskusteluun sen verran, kuin kokee itselleen mukavaksi. Tilaisuus on rajattu vain yliopistoyhteisömme jäsenille, minkä vuoksi se vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan täällä 25.1. klo. 23.59 mennessä! Keskustelun hallittavuuden vuoksi mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Zoom 2.2. klo 18-20

Keskustelua aiheesta käydään myös Zoom-tapaamisessa 2.2. Mukana ovat Nyytin asiantuntijat ja TREYn häirintäyhdyshenkilöt. Osallistuminen Zoom-tapaamiseen ei edellytä tammikuun lopun chattiin osallistumista. Toivomme että osallistujat pitäisivät tapaamisen aikana kameroita päällä osallistumiskynnyksen laskemiseksi, mutta muuten osallistujat voivat itse päättää kuinka paljon osallistuvat keskusteluun. Ilmoittaudu mukaan täällä 28.1. klo. 23.59 mennessä! Tapaamiseen mahtuu 20 osallistujaa.

Noudatamme toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät TREYn verkkosivuilta. Ilmoittautuessasi mukaan sitoudut noudattamaan periaatteitamme tilaisuudessa. Turvallisemman tilan säilyttämiseksi keskusteluja moderoidaan tarpeen mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää keskustelutilaisuuksien järjestämisestä, olethan yhteydessä sähköpostitse TREYn häirintäyhdyshenkilöihin (hairinta@trey.fi).